NBC komt met dramaserie ‘Grimm; Once upon a crime’

NBC dramaserie Grimm

Herinner je de sprookjes die je verteld werden voor het slapen gaan?
Dit waren geen sprookjes, dit zijn waarschuwingen.

Detective Nick Burkhardt dacht dat hij geschikt was voor het zware werk bij de afdeling moordzaken in Portland, Oregon. En dat gaat prima … tot hij dingen begint te zien die hij niet kan verklaren, zo ziet hij een prachtige vrouw plotseling veranderen in een lelijke heks of ziet hij een normale man aan voor een gemene trol. Nick Burkhardt begint aan zichzelf te twijfelen, maar een bezoek aan zijn nog enig levende familielid komt hij achter de waarheid van zijn visioenen: hij is een afstammeling van een oud jagersras, de Grimms, dat eeuwenlang de wereld behoed voor bovennatuurlijke wezens.

Nu hij weet wie hij is en wat hij kan, zet hij zijn nieuwe skills in bij het oplossen van misdaden. Zijn partner vermoedt dat er iets met Nick aan de hand is, maar wat blijft hem onduidelijk. Bij een paar ingewikkelde zaken krijgt Nick hulp uit onverwachte hoek van de aardige Monroe een aardige man, maar hij blijkt de grote boze wolf in dit sprookje.

De dramaserie Grimm; Once upon a crime, een combinatie van een grimmig sprookje met een politieserie, komt van de producenten van Buffy, Angel en National Treasure: David Greenwalt en Jim Kouf.

NBC zal de serie Grimm in het najaar gaan uitzenden. De cast bestaat uit David Giuntoli (Nick Burkhardt), Russell Hornsby (Hank Griffin), Bitsie Tulloch (Juliette Silverton), Silas Weir Mitchell (Eddy Munroe), Sasha Roiz (Captain Renard) en Reggie Lee (Sgt. Wu).

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer