Opnames Ghostbusters 3 in 2012, met óf zonder Bill Murray

“Yes, we will be doing the movie, and hopefully with Mr. Murray”, vertelt schrijver, acteur en producent Dan Aykroyd over Ghostbusters 3 in een interview met Dennis Miller Radio Show.

Films en seriesFilms en series

Eerst was Bill Murray tegen een vervolg, later zou hij toch tekenen voor het derde deel en in juli kondigde hij nog aan dat Ghostbuster 3 dood was, want hij kon zich niet vinden in de scriptschrijvers. Dan Aykroyd is vastberaden, of Murray nu wel of niet mee wil doen, de opnames gaan volgend jaar beginnen. Daarbij laat hij ook weten dat het script af is en de vier originele Ghostbusters geen grote rol in de film zullen krijgen, vers bloed moet de franchise nieuw leven in blazen en de monsters bestrijden.

Ghostbusters 3 in 2012“Mijn karakter, Ray, is nu aan één oog blind en kan de Cadillac niet meer besturen, ook heeft hij een zwakke knie en kan bepakking niet meer tillen. Egon is te dik om in een Ghostbusterpak te passen”, zegt Dan Aykroyd in het radioporgramma, “We hebben vers bloed nodig en dat is de belofte, we dragen Ghostbusters over aan een nieuwe generatie.”

Wie de nieuwe generatie Ghostbusters zullen zijn is niet bekend, binnenkort begint de casting voor 3 mannelijke en 1 vrouwelijke Ghostbuster. Het is de planning dat de opnames van Ghostbusters 3 in het voorjaar van 2012 starten.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer