- advertentie -

Plannen voor Tucker and Dale vs. Evil 2?

Will there a a Tucker and Dale 2?De romantische horrorkomedie Tucker and Dale vs. Evil is net uit op BD/DVD (recensie) en er wordt alweer nagedacht over een vervolg.

In het eerste deel spelen Alan Tudyk and Tyler Labine twee simpele plattelandsjongens die vakantie houden in de bossen worden door een stel kamperende jongeren aangezien voor enge moordenaars. Zelfs als het doodgoeie duo één van de meiden van de verdrinkingsdood red, verdenken de tieners hen van slechte bedoelingen. Hun pogingen om de moordenaars te ontlopen lopen echter nogal slecht af…

Juist het fantastische samenspel tussen Tyler Labine en Alan Tudyk is voor regisseur Eli Craig een reden om na te denken over een vervolg. They feel like a comedy duo…[like a] Nick Frost/Simon Pegg kind of duo, vertelt hij tegenover Bloody Disgusting. Een vervolg op Tucker and Dale zou zeker leuk zijn, maar het zou ook een hele film kunnen worden met de twee acteurs.

 
Tucker and Dale vs. Evil is vanaf morgen te koop op Blu-ray en DVD.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

9 Reacties
 1. Martijn zegt

  Van mij mogen ze, alleen kun je niet hetzelfde concept nog een keer gebruiken. Nou ja, kan wel maar dat zou erg goedkoop zijn.

  Het eerste deel vond ik één van de leukste films dit jaar.

 2. Tommy zegt

  Was amusant, maar naar het einde toe vond ik em al heel wat minder. Eentje is genoeg, een vervolg op Shaun Of The Dead bv zou imo ook niet hoeven. Maar als het beter kan, dan mag het van mij natuurlijk wel.

 3. Gorgal zegt

  Het concept is geniaal. Keihard moeten lachen om de trailer, maar de film viel me toch wat tegen. Best geinig, met een paar goede grappen, maar de charme begon toch snel te vervallen. Naar het einde wordt het ook meer een ‘gewone’ slasher.

 4. Gorgal zegt

  Bedenk me dat je de serie ook prima kunt voortzetten in andere genres. Het draait tenslotte vooral om het duo.

  1. Frank Mulder zegt

   Klopt, en om daar ook de vergelijking te trekken met Nick Frost/Simon Pegg, ze werden nooit meer zo goed als in Shaun of the Dead.

   1. Martijn Knegt zegt

    Hun laatste film Paul vond ik weer hilarisch!

   2. Sjors zegt

    Hot Fuzz is anders ook erg goed!

   3. Frank Mulder zegt

    Wel beiden goed, maar nooit meer zó goed 😛

 5. Pestiis zegt

  als er een 2e deel komt, is er natuurlijk het gevaar dat t tegenover deel 1 een misbaksel wordt…
  helaas zie je dat vaker bij (dit soort) films…

  ik hoop wel dat ze de gok gaan wagen en dat er mogelijk een deel 2 of een op opzichzelfstaande film met deze 2 gasten komt!

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.