- advertentie -

Stijlvolle poster The Human Centipede 2: Full Sequence

Over smaak valt te twisten en de inhoud van Tom Six’ The Human Centipede 2: Full Sequence is reden voor discussie. De Britse kijkwijzer vindt deze film zelfs zo smakeloos, dat ze hem hebben verboden. De Amerikanen vinden de film ook niet zo smaakvol, maar met slecht her en der wat knippen krijgt The Human Centipede 2 daar gewoon in oktober een bioscooprelease en verschijnt op VoD. De poster voor de horrorfilm is in elk geval wel erg creatief en stijlvol.

The Human Centipede 2: Full Sequence gaat over Martin, een geestelijk gestoorde eenling, die met zijn zeurende moeder in een troosteloze wijk van Londen woont. Hij werkt in de nachtploeg als een bewaking van een ondergrondse parkeergarage, waar klanten en hun voertuigen komen en gaan. Ondertussen doood hij de tijd met het kijken van de film The Human Centipede (First Sequence) op de kleine televisie op zijn kantoor en maakt notities in zijn aantekeningen boekje over de handelingen van Dr. Heiter.

Geluidsoverlast van de buren, slechte leefomstandigheden en voornamelijk zijn eeuwig zeurende morder drijven Martin, slachtoffer van seksueel en psychisch misbruik, tot waanzin. Hij huurt een loods en verzameld hierin zijn slachtoffers, tot hij er genoeg heeft om zijn eigen menselijke duizendpoot te creeëren.

Full Sequence, Human Centipde 2

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
 1. Emil Haenen zegt

  Ha Ha. Over smaak valt te twisten. Maar in dit genre niets beter dan bad publicity.
  En gebanned worden is gewoon een compliment voor de filmmaker.

  1. Frank Mulder zegt

   Mwah, een compliment wil ik het niet noemen. Maar het is wel rete goed voor de aandacht. Ben wel benieuwd wat hij van deze en de volgende Centipede maakt.

   Nog benieuwder, naar wat Tom Six er na gaat doen.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…