Film & TV | Games | Boeken & Comics

Nelly Frijda speelt in Limburgse film OMEGA

Afgelopen weekend presenteerde Limax Film Producties heeft afgelopen weekend de poster van hun volgende film Omega gepresenteerd. Naast dit kunstwerk kwamen ze met een extra verrassing, de Limburgse productie heeft Nelly Frijda voor een rol weten te strikken.

Familie Bartels verhuisd naar een riant huis in de bossen bij Heerlen. Dochter Sanne voelt zich na de verhuizing alleen totdat ze Pascal ontmoet. Maar Pascal blijkt een jongen met een duister verleden en aanvaringen met justitie.

Als het aannemers bedrijf van vader Bartels failliet gaat, neemt het leven van de familie een vreemde wending, maar komt dit door hun financiële situatie, of om andere redenen? De pastoor die het gezin helpt het gezin waar hij kan, maar kan het gezin niet redden…

Regisseur Patrick Haagmans vertelt ons met trots dat Nelly Frijda de rol van Johanna van der Geest zal vertolken, de eerste opnames zitten er inmiddels op en zijn goed verlopen. Nelly Frijda is overigens niet de enige bekende Nederlander die mee zal spelen in Omega, wie dit zijn wil de regisseur voorlopig nog niet bekend maken.

Naast Nelly Frijda spelen Peter Huizing, Jolijn van Dulken, Maaike Kierkels, Kees-Anne van Melis, Ramon Klein, Megan Aerdts, Tadeus Slangen, Manfred Franken, Bert Adam en Armin Scheuten in de Limburgse horrorfilm Omega van Limax Film Productions, de film staat gepland voor 2012.