Poster The Thing prequel, Nederlandse release geschrapt

De afgelopen maanden was het vreselijk rustig rondom Matthijs van Heijningen Jr.’s The Thing, en dat terwijl de release voor april 2011 stond gepland. Vandaag werd de stilte door Ain’t It Cool doorbroken. Op zijn populaire filmsite toonde Harry Knowles een foto van de teaser poster van de film. Het is niet helemaal duidelijk of deze daadwerkelijk van de makers van de film afkomstig was, maar ondertussen is ook op de (naar alle waarschijnlijkheid) officiële Facebookpagina van The Thing de teaser poster gepost.

Films en seriesFilms en series

De opnames van The Thing vonden in 2010 plaats in Toronto. In de prequel komen we eindelijk te weten welke gruwelijkheden er precies plaatsvonden in het Noorse kamp dat totaal verwoest in Carpenter’s The Thing de revue passeerde. Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Adewale Akinnuoye-Agbaje en Eric Christian Olsen spelen de Noorse expeditieleden die in het ijs een ruimteschip ontdekken en uitgraven, het blijkt niet onbemand…

Teaserposter The Thing

De release van The Thing staat nu gepland voor 14 oktober 2011 in de VS, maar Universal heeft besloten om de film niet meer in de Nederlandse bioscopen uit te brengen.

update 15 juli 2011: Het gerucht gaat dat Paradiso Film de nieuwe distributeur van The Thing is, geen bevestiging wel een trailer.
update 8 augustus 2011: Paradiso Film ontkracht dit gerucht, prequel The Thing van Matthijs van Heijningen Jr. zal dus zeer waarschijnlijk hier niet in de bioscopen gaan draaien.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer