- advertentie -

Posters: Abraham Lincoln Vampire Hunter bij dag en nacht

Abraham Lincoln: Vampire Hunter onthult het geheime leven van één van de grootste presidenten van Amerika ooit, en het niet eerder vertelde verhaal dat vorm gaf aan een hele natie. Visionair filmmakers Tim Burton en Timur Bekmambetov (regisseur van Wanted) geven een fris en duister gezicht aan de bloeddorstige legende van de ondoden, met Abraham Lincoln als de grootste vampierjager uit de geschiedenis.

Het boek van Seth Grahame-Smith wordt op dit moment verfilmd door Tim Burton (producent) en Timur Bekmambetov (regisseur). Benjamin Walker, Mary Elizabeth Winstead en Rufus Sewell spelen in deze herschreven historische geschiedenis.

Op 22 juni zal Abraham Lincoln Vampire Hunter in Amerika in premiere gaan, wanneer 20th Century Fox de film naar de Nederlandse bioscopen brengt is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties
 1. Max Jensch zegt

  yes! meer tim burton ^^

 2. Frank Mulder zegt

  Erg beneiuwd naar!

  1. Gaetana zegt

   Ik ook, enorm! Altijd weer een must om een film van Burton te zien 🙂

 3. Ali Blabla zegt

  Tim Burton is producent, en niet de regisseur. Zijn stempel zal denk ik dan ook minder aanwezig zijn. (Wat misschien ook wel eens goed is).

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…