Promo Frankenstein’s Army (Richard Raaphorst)

 
 
 
 
 
 
 
 
Richard Raaphorst vertelde ons vorig dat de filmplannen voor Frankenstein’s Army voorspoedig liepen, het script kreeg vorm en er wordt deze gezocht naar financiers op de European Film Market in Berlijn.

En speciaal voor deze financiers en voor iedereen die nieuwsgierig is, kunnen we via Twitch de eerste promo bekijken van Frankenstein’s Army:

Frankensteins Army-monster 9Frankenstein’s Army speelt zich af in de nadagen van de Tweede Wereldoorlog, de Russische filmmaker Dimitri filmt een peloton Russische militairen voor propaganda in het communistisch Rusland. Ze stuiten in een verlaten Duits dorp op een oude kerk met een laboratorium vol kapotte machines en gemangelde lichaamsdelen, geheime militaire experimenten van de Nazi’s. Op een tafel ligt het lijk van een gigantische Duitse soldaat dat door middel van elektroden met een merkwaardige machine is verbonden…

We wensen Richard Raaphorst veel succes in Berlijn en hopen dat Frankenstein’s Army een betere toekomst tegemoet gaat dan Worst Case Scenario.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer