- advertentie -

Resident Evil 6 teaser gelekt, Capcom ontkent

Geruchten rond een nieuwe Resident Evil-game ontstaan meestal direct na de uitgave van het vorige deel. En met de Tokyo Game Show dit weekend zijn de fans dan ook gebrand op nieuws. Vannacht verschenen de eerste details op het internet en hoewel Capcom het tegenover Kotaku nog ontkent, lijkt het er op dat men dit weekend Resident Evil 6 officieel zal aankondigen. Voorafgaand aan de beurs in Tokyo heeft Capcom namelijk aan ‘genodigden’ haar line-up gepresenteerd met een video, hierin de eerste teaser van Resident Evil 6.

resident evil 6 (Boihazard 6)“The world has seen all kinds of horror… Bio-organic weapons have taken over… And one place has the key to stop it all… 48.415802,-89.2673. Biohazard 6” luiden de teksten van de gelekte teaser. In Japans heet de Resident Evil-serie Biohazard. Het coördinaat in de teaser leidt naar Thunder Bay in de Canadese provincie Ontario. Ongetwijfeld komen we dit weekend meer te weten over deze lokatie en het verhaal achter Resident Evil 6.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=i3Uz18tX0DI?rel=0&w=620&h=345]

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
 1. Max zegt

  Hrrmn, tis idd een teaser…

  Overigens, Google Maps streetview van de plek:
  48.415802,-89.2673

  1. Frank Mulder zegt

   En ook daarop zien we nog niets 🙁

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.