Zombies’ She’s Not There trapt vierde seizoen True Blood af

True BloodDat eind juni True Blood seizoen vier in de Verenigde Staten start is jullie vast niet ontgaan. De eerste aflevering zal afsluiten met een cover van de Britse band The Zombies, uitgevoerd door Nick Cave (Australië) en singer-songwriter Neko Case (Amerika), in eerste instantie stond in het script dat de versie van Santana gebruikt zou worden. Hierop zegt Gary Calamar (music supervisor) volgens Reuters: “The key to a good soundtrack is having fresh recordings.”

Het nummer ‘She’s Not There’ is gelijk aan de titel van de episode en zegt zoals bij elke aflevering in True Blood vaak wat over de gehele aflevering. In een aflevering van het eerste seizoen snuffelde Sam al eens aan een vermoord meisje met op de achtergrond het liedje ‘That Smell’ van Lynyrd Skynyrd.

De vraag is nu dus: Who’s Not There?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
 1. Edgar zegt

  De muziek is in True Blood regelmatig briljant gekozen. Fresh Blood van Eels in de gelijknamige aflevering was ook al zo pakkend! Erg benieuwd naar seizoen 4.

  1. Gaetana zegt

   Zeker! Vaak zijn de titels van die liedjes ook erg doeltreffend, ze passen goed bij het TrueBlood thema of, zoals bij The Zombies, bij de desbetreffende aflevering. Super gedaan 🙂

 2. monique zegt

  hey waar kan ik seizoen 3 vinden? where can i find season 3??

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer