- advertentie -

Korte zombie-animatiefilm: Year Zero (Richard Cunningham)

year zero animatie - Richard CunninghamDik een jaar geleden schreven we er al over, Year Zero! een Postapocalyptische Zombieanimatie, inmiddels heeft Richard Cunningham heeft project volledig afgerond en is de korte film, na een ronde langs filmfestivals, ook op internet te bewonderen.

Year Zero gaat over een iemand die opgesloten raakt in zijn appartement, terwijl de stad New York overspoelt is met zombies. Zijn grootste angst komt van de twee zombies die maar op de deur blijven kloppen. Zijn voedselvoorraad is inmiddels op en om te overleven moet hij kiezen tussen de confrontatie met de monsters buiten of blijven wachten op militaire hulp….

Alles aan de animatiefilm is bewerkstelligd door Richard Cunningham zelf, op de stemmen van Pat Rigby, Tim Brennan, Marie-Pierre Beausejour en Bridget Carroll na. Het project eindigt echter niet met deze korte zombie-animatie, er wordt hard gewerkt aan het script voor een speelfilm.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Sjors zegt

    Gave sfeer 🙂

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…