Film & TV | Games | Boeken & Comics

Stills van Strippers vs. Werewolves vrijgegeven

Er zijn opnieuw stills van de horrorkomedie Strippers vs. Werewolves vrijgegeven. De trailer van de film werd vorige week goed ontvangen tijdens het FrightFest in Londen.

Poster van Strippers vs. WerewolvesDe poster van Strippers vs. Werewolves

In Strippers vs. Werewolves wordt een stripclub verrast met een bezoek van Mickey (Martin Kemp), een weerwolf. Aanvankelijk is hij nog niet als zodanig herkenbaar, maar als Mickey een lapdance krijgt verliest hij de controle en transformeert hij. De strippers doden hem en proberen het misdrijf en Mickey’s lijf te verbergen. Maar als Mickey’s roedel hem toch vindt, verklaren zij de strippers de oorlog.

Billy Murphy as werewolfBilly Murphy transformeert van EastEnder naar weerwolf.

Strippers vs. Werewolves heeft een indrukwekkende cast, naast bekende Engelse acteurs als Billy Murray (EastEnders, Doghouse), Alan Ford (Snatch, Cockneys vs. Zombies) en Steven Berkoff (A Clockwork Orange, The Krays) is Robert Englund ook van de partij. De strippers worden onder andere gespeeld door: Ali Bastian (The Bill), Adele Silva (Doghouse), pin-up Lucy Pinder, Barbara Nedeljakova (Hostel 1 en 2) en Coralie Rose (Rise of the Foot Soldier). Genre-actrice Sarah Douglas (Superman, Return of the Living Dead 3) speelt de rol van ‘madame’ Jeanette.

Coralie Rose in Strippers vs WerewolvesCoralie Rose in Strippers vs Werewolves

De regie is in handen van Jonathan Glendenning (13 Hrs en S.N.U.B.!) en het script is van Pat Higgins (Hell Bride) en Phillip Barron (Stalker). De releasedatum is nog niet bekend, maar de film zal naar alle verwachting in december uitkomen in Engeland. Er wordt al gesproken over een sequel: Strippers vs. Vampires.

Billy Murray and his wolf packBilly Murray en zijn roedel

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden