Film & TV | Games | Boeken & Comics

Syfy zendt Haven seizoen 2 vanaf 5 oktober uit

Afgelopen week is op Syfy de herhaling van seizoen 1 begonnen en vanaf 5 oktober kun je elke woensdagavond om 20:30 uur kijken naar het tweede seizoen van Haven.

Haven is een bovennatuurlijke serie gebaseerd op de novelle “The Colorado Kid” van schrijver Stephen King, waarin de aandacht wordt gericht op Haven, een klein stadje in Maine, waar vervloekte mensen in ballingschap proberen een normaal leven te leiden, ondanks hun paranormale omstandigheden. Wanneer hun vloek begint terug te keren, wordt FBI-agente Audrey Parker gestuurd om de vreemde gebeurtenissen te onderzoeken. Ze ontdekt dat het stadje Haven vol geheimen zit, probeert de paranormale krachten onder controle te houden en de mysteries van de stadsbewoners te ontrafelen.

Spoiler waarschuwing! In seizoen 2 zal Audrey Parker (Emily Rose) verder haar verleden en haar band met het kleine stadje Haven verder onderzoeken. Jason Priestly zal een paar afleveringen in dit seizoen meespelen als de knappe asociale zeebioloog Chris Weekly. Hij heeft last heeft van een aandoening die de meeste mensen als zegen zouden beschouwen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NhrFW5fIcxo?rel=0&w=620&h=383]

Haven seizoen 1 is vanaf 14 september te koop op Blu-ray.
Haven seizoen 2 is vanaf 5 oktober om 20.30u te zien op Syfy.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden