Syfy zendt Haven seizoen 2 vanaf 5 oktober uit

Afgelopen week is op Syfy de herhaling van seizoen 1 begonnen en vanaf 5 oktober kun je elke woensdagavond om 20:30 uur kijken naar het tweede seizoen van Haven.

Haven is een bovennatuurlijke serie gebaseerd op de novelle “The Colorado Kid” van schrijver Stephen King, waarin de aandacht wordt gericht op Haven, een klein stadje in Maine, waar vervloekte mensen in ballingschap proberen een normaal leven te leiden, ondanks hun paranormale omstandigheden. Wanneer hun vloek begint terug te keren, wordt FBI-agente Audrey Parker gestuurd om de vreemde gebeurtenissen te onderzoeken. Ze ontdekt dat het stadje Haven vol geheimen zit, probeert de paranormale krachten onder controle te houden en de mysteries van de stadsbewoners te ontrafelen.

Spoiler waarschuwing! In seizoen 2 zal Audrey Parker (Emily Rose) verder haar verleden en haar band met het kleine stadje Haven verder onderzoeken. Jason Priestly zal een paar afleveringen in dit seizoen meespelen als de knappe asociale zeebioloog Chris Weekly. Hij heeft last heeft van een aandoening die de meeste mensen als zegen zouden beschouwen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NhrFW5fIcxo?rel=0&w=620&h=383]

Haven seizoen 1 is vanaf 14 september te koop op Blu-ray.
Haven seizoen 2 is vanaf 5 oktober om 20.30u te zien op Syfy.

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties
 1. VeryBloodyMary zegt

  Heeft iemand de Colorado Kid weleens gelezen? Zo ja, herken je iets?

  1. Kim zegt

   Ik besloot het boek ook te lezen, maar het enige wat hetzelfde is zijn Vince en Dave. Verder is het een compleet ander verhaal.

 2. RDJ134 zegt

  Een hele coole serie die ik alweer een hele lange tijd volgt, en ondanks dat soms de speciale effects wat cheap ogen is het gewoon een leuk verhaal wat het toch weer interessant houd. Voor de fans van Stephen King zitten er een aantal hele leuke inside jokes verstopt, want gebouwen tot namen van boten of karakters.

 3. Frank Mulder zegt

  Heerlijke serie inderdaad. Sommige afleveringen zijn wat minder, anderen heerlijk.
  De grote rode draad door het seizoen linkt terug naar Colorado Kid, maar de verhalen per afleveringen zijn afgeronde gebeurtenissen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer