Teaser seizoen 6: ‘Nothing to stop Dexter from being Dexter’


Renewed, recharged, refocused with nothing to stop Dexter from being Dexter.

Darkness Endures - Dexter will return for a 6th seasonDe opnames voor het zesde seizoen van Dexter zijn inmiddels vol op bezig en langzaam aan druppelen de namen van de nieuwe castleden naar buiten. Zo lijkt het er op dat Colin Hanks (Mad Men) gedurende het hele seizoen een belangrijke rol zal vervullen als expert in eeuwenoude relikwieën.

Ook Edward James Olmos (Battlestar Galactica) speelt een belangrijke rol als professor in religies. Molly Parker (Deadwood), Billy Brown (Cloverfield), Brea Grant (Heroes) en rapper Mos Def zullen ook in het zesde seizoen voorbij komen.

Natuurlijk zien we Michael C. Hall (Dexter), Jennifer Carpenter (Debra), Desmond Harrington (Quinn), Lauren Vélez (LaGuerta), David Zayas (Batista), James Remar (Harry Morgan) en C.S. Lee (Masuka) ook dit zesde seizoen weer terug.

Dexter seizoen 6 wordt in het najaar in Amerika uitgezonden en zal naar verwachting vanaf januari 2012 bij 13th Street worden uitgezonden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. S. zegt

  … heb er nu al weer zin in 🙂

 2. Frank Mulder zegt

  Heerlijk toch, ben benieuwd. Moet seizoen 5 nog afkijken… kwam erachter dat de laatste twee afgelevering niet waren opgenomen -.-

 3. Natasja zegt

  Zijn er recente opnames op het moment van dexter, in florida , ik vetrek binnenkort. Het zou geweldig zijn om dit een xte mogen bijwonen of te zien , heeftiemand daar info over.

  1. Frank Mulder zegt

   De opnames zijn in mei begonnen, kans is dat ze inmiddels klaar zijn. Maar wie weet kom je ze plotseling toch tegen 😛

   Er is sowieso een website met alle locaties van Dexter: http://www.seeing-stars.com/dexter/
   Fijne vakantie alvast 😉

 4. Spooky zegt

  Leuke serie die ik pas kortlings ontdekte. Blijkbaar al heel wat seizoenen, gebaseerd op boeken dus? Komt er ergens een eind aan of zijn we nog lang niet aan het laatste met seizoen 6?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer