- advertentie -

Teaser Dick Maas’ Quiz – 22 maart 2012 in de bios

Quiz Dick Maas

Een bekende quizmaster (Barry Atsma) wordt in een restaurant lastig gevallen door een man (Pierre Bokma) die beweert zijn vrouw en dochter te hebben ontvoerd. Er ontstaat een macaber spel waarin de quizmaster opeens de kandidaat blijkt te zijn.

Dik een jaar na het internationale succes van Sint brengen Tom de Mol en Dick Maas wederom een duistere Nederlandse film uit. De psychologische thriller Quiz met Pierre Bokma, Barry Atsma, Hanna Verboom en Kim van Kooten zal op 22 maart 2012 uitkomen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Max Jensch zegt

    Laatst de trailer hiervan op tv gezien. Het verhaal klinkt best cool ^^

    Maar als ik dan naar het Nederlands aan het luisteren ben, dan klinkt dat zo gemaakt… Of eigenlijk, altijd als ik een Nederlandse film of serie kijk (wat ik niet vaak doe), moet ik altijd denken aan een stukje GTST wat ik vroeger per ongeluk heb gezien… “Ik ben je broer niet! Ik ben je vader!” (of andersom).

    Aan de andere kant, Sint! staat ook nog op de kijklijst, dus wellicht plak ik deze er ook achter aan.

  2. Frank Mulder zegt

    Ik snap die aversie voor Nederlands, er zijn slechte dingen gemaakt. Maar Dick Maas heeft laten zien dat het ook goed kan. Ik ben erg benieuwd!

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…