Teaser van Tom Six’ The Human Centipede 2: Full Sequence

Full Sequence - The Human Centipede 2Het schokkende vervolg van Tom Six op zijn Human Centipede heeft al veel aandacht gekregen, zo werd de uitgave The Human Centipde 2: Full Sequence in Engeland verboden en geknipt in de VS. Maar beeld kregen we tot dusver nog niet te zien, terwijl de film vanaf 7 oktober in een aantal Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn.

Gek genoeg komt de eerste teaser van The Human Centipede 2: Full Sequence helemaal uit Australië, waar Monster Pictures de film komend seizoen ongecensureerd in de bioscopen vertoond.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VRTFsLFzDrE?rel=0&w=620&h=378]

The Human Centipede II: [Full Sequence] is natuurlijk geschreven en geregisseerd door de Nederlandse Tom Six. Tussen de cast zien we weinig bekende namen: Laurence Harvey, Ashlynn Yennie, Dominic Borrelli, Lee Harris, Georgia Goodrick, Lucas Hansen, Emma Lock, Dan Burman, Bill Hutchens, Maddi Black Katherine Templar, Peter Blankenstein, Kandace Caine, Daniel Gennis en Vivien Bridson.

Het verhaal van deel 2: Full Sequence is simpel: Een man raakt geobsedeerd door het kijken van de dvd The Human Centipede: First Sequence en besluit om zijn eigen Human Centipede te maken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 Reacties
 1. Sjors zegt

  Wat moet ik hier nou mee? Ik heb een hekel aan teasers 😛

 2. Gorgal zegt

  Nee, prima. Laat maar niets zien van de film tot je hem in zijn geheel gaat kijken. Dan is de impact (hopelijk) groter.

  1. Tommy zegt

   “in zijn geheel”, het is maar hoe je het bekijkt jah :p

 3. Tommy zegt

  Vroegen ze aan toevallige voorbijgangers of ze filmpje wilden beoordelen? Het zien er niet allemaal doorwinterde horrorfans uit… 😀

 4. Frank Mulder zegt

  Hoe zit en doorgewinterde horrorfan er uit?
  Ik vind dit een heerlijk waardeloze teaser. 😛

 5. Tommy zegt

  Als ik deel 1 overleef, ben ik doorwinterd? ; ) ik ben er nog niet toe gekomen, weet niet of ik “helaas” moet zeggen…

  1. Sjors zegt

   Het eerste deel valt reuze mee (en is van aardige kwaliteit), maar ik begin te geloven dat het tweede deel toch wel andere koek is.

 6. Gorgal zegt

  Het zou wat zijn als hij voor deel drie de overstap neemt van fictie naar werkelijkheid. Een documentaire. Hoeft niet veel te kosten en kan via torrent-sites los gelaten worden op de wereld :O

 7. Eric Everhard zegt

  Opgefokte marketing nonsense is ‘t, maar ik gun Mr Six van harte z’n succes. Hij valt in ieder geval op. Jammer is dat je nergens z’n oudere films kan kopen (VOD).

 8. Xander zegt

  Human Centipede is de beste Nederlandse film die ik in jaren heb gezien. Eindelijk een Nederlandse regisseur die eens lef heeft gehad om een echte horrorfilm te maken! En dan word zo’n film bijna totaal genegeerd in de media en de bioscopen

 9. Roos1990 zegt

  Echt het eerste deel was zo saai.. Het enige waar ik echt niet tegen kon was het stuk dat hij hun knieschijven weg ging halen en zelfs dat viel mee;)

  Deel 2 lijkt me echter ziek! Ga hem denk ik niet alleen kijken.:0

 10. niceman zegt

  Waar kan ik deze DVD nu kopen?
  weet iemand een link waar ik deze kan kopen,
  (GEEN DOWNLOAD LINK,, DEZE HEB IK AL GEDOWNLOAD WIL GRAAG DE ORIGINELE DVD KOPEN:)

  1. Frank Mulder zegt

   Amazon of andere import. Beide delen zijn niet in Nederland te koop ;-(

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer