Film & TV | Games | Boeken & Comics

Nieuwe fantasy/horrorserie The Fades op BBC3

Paul is een jonge man die geteisterd wordt door apocalyptische dromen. Zijn vriend Mac kan hem niet helpen en ook zijn therapeut kan de dromen niet verklaren. Dan begint Paul ‘Fades’, de geesten van de dode mensen, te zien.

De Fades zijn overal, en normaliter kunnen levende wezens ze niet zien, ruiken, horen of voelen. Maar nu heeft een verbitterde en wraakzuchtige Fade een manier gevonden om de barrière tussen het dodenrijk en de wereld van de levenden te doorbreken. Paul en Mac, alsmede hun vrienden en familie bevinden zich in het oog van de storm. Alsof dat nog niet genoeg is, rust ook het lot van de wereld in de handen van Paul en Mac.

Iain De Caestecker speelt Paul ‘Fades’

The Fades is een coproductie met BBC America. De regie is in handen van Farren Blackburn (episodes 1-3) en Tom Shankland (episodes 4-6), de serie is geschreven door Jack Thorne. Iain De Caestecker speelt Paul, zijn vriend Mac wordt gespeeld door Daniel Kaluuya. Andere rollen worden gespeeld door Tom Ellis, Johnny Harris, Daniela Nardini, Lily Loveless, Claire Rushbrook, Theo Barklem-Biggs, Jenn Murray en Sophie Wu.

De serie zal bestaan uit 6 afleveringen van 60 minuten. Het is nog niet bekend wanneer de serie precies wordt uitgezonden, wat dat betreft is de BBC berucht om zijn slechte berichtgeving. Het beste kun je de Facebookpagina van The Fades in de gaten houden voor updates.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Z7clIVVUQko?rel=0&w=620&h=378]

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden