- advertentie -

De rattenvanger van Hamelen wordt horrorfilm

The Piper is een korte comicreeks gebaseerd op een van de sprookjes uit de boeken van de gebroeders Grimm. En niet alleen De rattenvanger van Hamelen heeft bij Zenoscope Comics een duistere variant, maar onder de noemer Grimm Fairy Tales zijn meerdere sprookjes op een ‘intrigerende en provocerende’ manier getekend.

The Piper uit 2007 wordt nu dan eindelijk verfilmd. Twee jaar geleden werd de eerste poging gedaan, maar kwam de verfilming niet van de grond. Nu gaat Mandalay Vision nog een poging wagen en zet Adam Alleca (Last House on the Left) aan het werk om een script te schrijven. De productie is in handen van Matthew Rhodes is samenwerking met de schrijvers van The Piper; Mike Kalvoda, Joe Brusha en Ralph Tedesco.

In The Piper vindt een musicaal getalenteerde, maar door iedereen buitengesloten, scholier een oud magisch boek en leert hij hoe hij wraak kan nemen op zijn klasgenoten en leraren. Maar te laat beseft hij wat hij heeft aangeroepen en zal hiervoor boete moeten doen… It’s time to pay the Piper.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties
 1. Sjors zegt

  De afbeelding ziet er iig interessant uit 😛

  1. Frank Mulder zegt

   Ze hadden wat keus uit alternatieve covers, mijn keus hoef ik vast niet toe te lichten 😛

   1. Martijn zegt

    Nee, dat is een hele mooie fluit!

 2. Tommy zegt

  Ja, wel benieuwd welke richting de verfilming uit gaat dan… 😉

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…