November in de bios: The Thing (Matthijs van Heijningen Jr.)

the thing prequelDe hele Nederlandse genrewereld was verbaasd, even leek het er op dat de prequel op The Thing door de Nederlandse regisseur Matthijs van Heijningen Jr. niet in de Nederlandse bioscopen zou gaan draaien. Maar misschien raakten we te snel in paniek, Universal heeft The Thing van Matthijs van Heijningen Jr. op de kalender gezet voor 3 november 2011.

Het verhaal van The Thing Prequel spitst zich toe op Kate Lloyd, een doctoraatsstudente die zich aansluit bij een Noors onderzoeksteam dat in Antarctica een buitenaards ruimteschip heeft ontdekt. Wanneer een gevangen organisme uit het toestel bevrijd wordt en aan een reeks aanvallen begint, wordt Kate verplicht om samen met een onbedreven helikopterpiloot orde op zaken te stellen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2H4h0b4hv9I?rel=0&w=620&h=378]

The Thing (prequel) draait vanaf 3 november in de bioscoop, in september verschijnt John Carpenter’s The Thing opnieuw op Blu-ray.

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 Reacties
 1. Martijn Knegt zegt

  John Carpenters The Thing is natuurlijk al tijden te krijgen op Blu, dit zal wel een re-release zijn met een moderne cover.

  1. Martijn Knegt zegt

   Maar wel goed nieuws!

  2. Frank Mulder zegt

   Ah check, dacht dat hij alleen op dvd verschenen was. Dan is dit idd een rerelease/backorder, omdat de prequel in de bios gaat draaien

 2. RDJ134 zegt

  Het originele The Thing blijft één van mijn favoriete horror films ooit, de special effecten waren voor toen der tijd ongekend goed.

 3. Johan zegt

  Gisteravond nog het origineel bekeken. Ik heb deze film alleen al dit jaar ruim 10 x gezien. Blijft een topper. Ik ben erg benieuwd naar de prequel en hou in gedachte dat deze het wel meot opboksen tegen deze topper. De trailer vind ik erg tof en de sfeer proeft ook als die van Carpenter. Ik lig met een slaapzak voor de bios in November! 😀

 4. jeroenymus zegt

  Gelukkig.
  Ik was al bang dat ons wederom een pareltje onthouden zou worden.
  John Carpenters the Thing is mijn all time favo. Maar deze pre-quel lijkt me ook heel erg gaaf geworden. Ben zeer benieuwd.

 5. Siegfried zegt

  The Thing is me favoriete film aller tyde. Zal weinig verandering in brengen fo sho! Ben fuckin’ benieuwd naar de prequel! Eindelyk… Na de redelyk to goeie game op de PS2 (sequel), ben ik rete-benieuwd naar die film, van een NL-er nota bene! I utterly love this shit!!

 6. jeroen zegt

  Totaal vette film, dikke plus, wel veel coole thing specials.
  Absoluut de moeite.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer