The Thing gaat flink te keer in de red band trailer

Eindelijk is er de echte ongekuiste trailer van The Thing (prequel) waar we het ding uitgebreid te werk zien gaan. Het is de derde keer dat het korte verhaal Who Goes There? van John W. Campbell, Jr. uit 1938 gebruikt wordt voor een film. De eerste keer was The Thing from Another World (1951) van Howard Hawks en Christian Nyby, waar een poolexpeditie een ruimteschip in het ijs vinden. Als fan van deze eerste verfilming, werd John Carpenter betrokken bij The Thing (1982), dit script komt meer overeen met het originele verhaal. Nu komen regisseur Mathijs van Heijningen Jr. en scenarist Eric Heisserer met een prequel op de versie uit 1982 over het Noorse kamp dat zich een paar dagen voor de film uit 1982 afspeelt en waar men een ruimteschip vindt. Verwarrend genoemd noemen ze deze film ook The Thing (2011).

The Thing (prequel) draait vanaf 3 november in de Nederlandse bioscopen met Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Adewale Akinnuoye-Agbaje en Ulrich Thomsen als expeditieleden.

http://www.youtube.com/watch?v=1qhqQ6F0l1o

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 Reacties
 1. S. zegt

  Ziet er nog steeds naar uit dat t waardige prequeal wordt.. ben echt zo benieuwd naar deze film..

  1. Frank Mulder zegt

   Ik geloof ook in een goede trouwe aanvulling op de film van Carpenter. =)

 2. RDJ134 zegt

  Hoewel ik nog steeds erg sceptisch ben tegen over deze film, ziet deze trailer er wel veel belovend uit. Wie overigens denk waar ken ik die dame uit de trailer van?? Dat is Mary Elizabeth Winstead aka Ramona uit Scott Pelgrim vs the World uit 2010.

  Uiteraard ga ik de film wel kijken, en eigenlijk zou het cool zijn als er bioscopen zijn die dit deel en het origneel achter elkaar zouden draaien.

 3. Bas zegt

  Ben heel erg benieuwd naar deze film. Ik vond de practical effects uit het origineel echt geniaal, dus kijken of ze het met CGI net zo eng kunnen maken.

 4. Xander zegt

  Ik hoop toch echt dat deze film hier een bioscoop release krijgen zal. Jammer dat in NL te weinig (goeie) horror in de bios draait. Zal wel bewust zijn om al die meuk van eigen bodem een kans te geven.

 5. Michael^Myers zegt

  The Thing van John Carpenter is voor mij echt een van de beste sf/horror films allertijden. Echt zo’n geweldig enge film met mooie oldskool special effects, ben benieuwd naar deze prequel.

 6. Johan zegt

  Hey Bas, John Carpenter’s film is overigens niet het origineel:

  http://www.imdb.com/title/tt0044121/

  John Carpenter’s versie is ook echt geniaal. Ik verwacht een hele goede prequel. Misschien niet zo goed als die van Carpenter maar wel erg goed 🙂

 7. Gorgal zegt

  Ik zie Carpenter’s versie wel als het origineel. Het is tenslotte geen remake, maar gebruikt het bronmateriaal voor een geheel eigen versie. De nieuwe Thing is daarintegen geheel gebaseerd op die van Carpenter.

  Hoop dat de prequel nog wat verrassingen in petto heeft, want een herkauwing zit ik niet op te wachten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer