Nederlandse thriller Claustrofobia nu gratis online

Halverwege maart kondigde SNOEEP de online film Claustrofobia aan, een Nederlandse film over orgaanroof en gratis online te bekijken is. De release zou eind mei plaatsvinden, maar werd een paar week uitgesteld. Inmiddels is het debuut van regisseur Bobby Boermans dan online te bekijken.

De thriller is geheel gratis te bekijken door financiering van De Vriendenloterij en Maag Lever Darmstichting. Daarnaast komt een deel van het geld van adverteerders en zullen deze partijen je aanbiedingen sturen na het kijken van de film. Wil je geen reclame ontvangen, dan kun je de film voor €2,39 bekijken.

Eva (Carolien Spoor) is een mooie jonge studente. Als ze een prachtig appartement vindt in Amsterdam, ontmoet ze haar nieuwe buurman Alex (Dragan Bakema). Eva en haar vriendin Cynthia (Juliette van Ardenne) zijn meteen onder de indruk van deze charmante man. Als na een avondje stappen Cynthia bij Alex achterblijft en Eva alleen thuis komt, merkt er iemand anders in het appartement is. De indringer bespringt haar en Eva raakt buiten bewustzijn.

Enkele uren later ontwaakt Eva vastgeketend aan een bed in een kale betonnen kelder. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen en nog minder waarom ze vast wordt gehouden. Haar onbekende ontvoerder verzorgt haar goed, misschien zelfs iets te goed. Pas als ze de enorme snee in haar buik ontdekt, slaat de paniek echt toe.

https://www.youtube.com/watch?v=

De thriller Claustrofobia is online te kijken via de website, later via mobiele devices en dvd.

11 Reacties
 1. minischaapje zegt

  klinkt wel aardig, beetje standaard verhaal maar kan best leuk zijn, hou niet van NL films, maar toch ga ik even een kijkje nemen 😉

 2. Gorgal zegt

  Waarom hou je niet van Nederlandse films, minischaapje?

 3. Tommy zegt

  Damn, bij mij werkt de link momenteel niet, of is het pas vanavond te bezien?

 4. cindy zegt

  Ik heb mij zowel geregistreerd als, via de telefoon een betaling gedaan, maar beide werkt het niet. Ik blijf maar tegen een zwart scherm aankijken???? Jammer had de film graag willen zien

 5. lucette schutte zegt

  Wij hebbenhet zelfde de film wel betaald maar ook zwart beeld.
  Tja zo krijg je de centen wel bij elkaar

 6. Gert-Jan zegt

  De film net bekeken. En het is écht de moeite waard. Idd beetje standaard verhaal (en soms beetje voorspelbaar), maar de film zit goed in elkaar. Toch weer een van de betere nederlandse film ben meestal niet zo’n van

 7. minischaapje zegt

  @gorgal, ik weet niet, dan kan je zoveel beter horen als mensen niet goed kunnen acteren, vind het vaak erg nep overkomen, natuurlijk zijn er wel een paar fijne NL films hoor 😉 daar niet van maar over het algemeen, ben ik voor de engelstalige ofzo.

 8. minischaapje zegt

  @gert-jan dan moet ik em ook maar eens bekijken 😉

 9. lucette schutte zegt

  net weer geprobeert en weet zwart beeld.
  Baal ervan . De centen kwijt en de film nog neit gezien.
  Oplichters zijn het

  1. Gert-Jan zegt

   Misschien even kijken of flashplayer wel geupdatet is. Ook geprobeerd in IE, Firefox, Chrome, Opera, Safari??

 10. pien zegt

  Beetje jammer dat ik op de site Claustrofobia.nl de film niet kan kijken zoals overal aangegeven staat!!..

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.