Nederlandse thriller Claustrofobia nu gratis online

Halverwege maart kondigde SNOEEP de online film Claustrofobia aan, een Nederlandse film over orgaanroof en gratis online te bekijken is. De release zou eind mei plaatsvinden, maar werd een paar week uitgesteld. Inmiddels is het debuut van regisseur Bobby Boermans dan online te bekijken.

De thriller is geheel gratis te bekijken door financiering van De Vriendenloterij en Maag Lever Darmstichting. Daarnaast komt een deel van het geld van adverteerders en zullen deze partijen je aanbiedingen sturen na het kijken van de film. Wil je geen reclame ontvangen, dan kun je de film voor €2,39 bekijken.

Eva (Carolien Spoor) is een mooie jonge studente. Als ze een prachtig appartement vindt in Amsterdam, ontmoet ze haar nieuwe buurman Alex (Dragan Bakema). Eva en haar vriendin Cynthia (Juliette van Ardenne) zijn meteen onder de indruk van deze charmante man. Als na een avondje stappen Cynthia bij Alex achterblijft en Eva alleen thuis komt, merkt er iemand anders in het appartement is. De indringer bespringt haar en Eva raakt buiten bewustzijn.

Enkele uren later ontwaakt Eva vastgeketend aan een bed in een kale betonnen kelder. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen en nog minder waarom ze vast wordt gehouden. Haar onbekende ontvoerder verzorgt haar goed, misschien zelfs iets te goed. Pas als ze de enorme snee in haar buik ontdekt, slaat de paniek echt toe.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZdXxhhgtPFU&w=620&h=383]

De thriller Claustrofobia is online te kijken via de website, later via mobiele devices en dvd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer