Film & TV | Games | Boeken & Comics

Trailer: 11 november 2011 is niet zomaar een datum

Darren Bousman 11-11-11Over een dikke twee weken is het 11 november 2011, de dag van de verkiezing voor Prins Carnaval en de dag van Sint Maarten. Nee, 11-11-11 is niet zomaar een datum… De nieuwe film van Darren Lynn Bousman gaat ook over die dag.

De beroemde Amerikaanse schrijver Joseph Crone vliegt na de tragische dood van zijn vrouw en kind naar Barcelona. Hij hoopt zich daar te verzoenen met zijn broer Samuel en zijn vader Richard, die op sterven ligt. Maar het lot heeft andere plannen. In Josephs omgeving gebeuren plotseling de vreemdste dingen. Om de een of andere reden duikt steeds het getal 11 op. Eerst is Joseph vooral nieuwsgierig, maar dat slaat al gauw om in pure angst en obsessie. Hij realiseert zich dat het getal 11 een gruwelijke boodschap met zich meebrengt. Niet alleen voor hemzelf en zijn metgezellin Sadie, maar misschien wel voor alle gelovigen op aarde. En 11-11-11 is niet zomaar een datum, het is een waarschuwing…

11-11-11 is aankomend weekend te zien bij de Halloween Horror Show in diverse Pathé bioscopen en vanaf 10 november in reguliere bioscopenvoorstellingen te zien.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Tommy zegt

  Ik weet nog steeds niet wat ik hiervan moet denken, ik word niet warm/koud/bang/nieuwsgierig… ook al heb ik de trailer al heel wat bekeken en komt de datum lekker dichtbij : )

 2. Triggernils zegt

  Ik weet het ook niet…. gaaf om een film te maken over deze datum alleen had er net wat meer mystiek om deze film moeten hangen. Daarnaast vind ik Darren Lynn Bousman niet zo’n denderende regisseur.

 3. S. zegt

  Mja.. kweet t niet hoor.. ziet er een beetje uit als de zoveelste film over een apocalyptische datum (waarschijnlijk terug te herleiden naar 666 ofzo) ..hel op aarde blablabla.. zal geen slechte film zijn.. maar de trailer word ik iig niet warm of koud van

 4. jeroen zegt

  Dun verhaal over een waarschuwing op 11-11-11.
  Specials waren lowbudget, demon vleugels van grijze lakens.
  Nee niet echt de moeite, maar dat is mijn mening.

 5. Lester Cornfield zegt

  Gezien tijdens de horrormarathon afgelopen weekend. Film valt op alle vlakken tegen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden