Trailer: 11 november 2011 is niet zomaar een datum

Darren Bousman 11-11-11Over een dikke twee weken is het 11 november 2011, de dag van de verkiezing voor Prins Carnaval en de dag van Sint Maarten. Nee, 11-11-11 is niet zomaar een datum… De nieuwe film van Darren Lynn Bousman gaat ook over die dag.

De beroemde Amerikaanse schrijver Joseph Crone vliegt na de tragische dood van zijn vrouw en kind naar Barcelona. Hij hoopt zich daar te verzoenen met zijn broer Samuel en zijn vader Richard, die op sterven ligt. Maar het lot heeft andere plannen. In Josephs omgeving gebeuren plotseling de vreemdste dingen. Om de een of andere reden duikt steeds het getal 11 op. Eerst is Joseph vooral nieuwsgierig, maar dat slaat al gauw om in pure angst en obsessie. Hij realiseert zich dat het getal 11 een gruwelijke boodschap met zich meebrengt. Niet alleen voor hemzelf en zijn metgezellin Sadie, maar misschien wel voor alle gelovigen op aarde. En 11-11-11 is niet zomaar een datum, het is een waarschuwing…

11-11-11 is aankomend weekend te zien bij de Halloween Horror Show in diverse Pathé bioscopen en vanaf 10 november in reguliere bioscopenvoorstellingen te zien.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer