- advertentie -

Trailer: 11 november 2011 is niet zomaar een datum

Darren Bousman 11-11-11Over een dikke twee weken is het 11 november 2011, de dag van de verkiezing voor Prins Carnaval en de dag van Sint Maarten. Nee, 11-11-11 is niet zomaar een datum… De nieuwe film van Darren Lynn Bousman gaat ook over die dag.

De beroemde Amerikaanse schrijver Joseph Crone vliegt na de tragische dood van zijn vrouw en kind naar Barcelona. Hij hoopt zich daar te verzoenen met zijn broer Samuel en zijn vader Richard, die op sterven ligt. Maar het lot heeft andere plannen. In Josephs omgeving gebeuren plotseling de vreemdste dingen. Om de een of andere reden duikt steeds het getal 11 op. Eerst is Joseph vooral nieuwsgierig, maar dat slaat al gauw om in pure angst en obsessie. Hij realiseert zich dat het getal 11 een gruwelijke boodschap met zich meebrengt. Niet alleen voor hemzelf en zijn metgezellin Sadie, maar misschien wel voor alle gelovigen op aarde. En 11-11-11 is niet zomaar een datum, het is een waarschuwing…

11-11-11 is aankomend weekend te zien bij de Halloween Horror Show in diverse Pathé bioscopen en vanaf 10 november in reguliere bioscopenvoorstellingen te zien.

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Tommy zegt

  Ik weet nog steeds niet wat ik hiervan moet denken, ik word niet warm/koud/bang/nieuwsgierig… ook al heb ik de trailer al heel wat bekeken en komt de datum lekker dichtbij : )

 2. Triggernils zegt

  Ik weet het ook niet…. gaaf om een film te maken over deze datum alleen had er net wat meer mystiek om deze film moeten hangen. Daarnaast vind ik Darren Lynn Bousman niet zo’n denderende regisseur.

 3. S. zegt

  Mja.. kweet t niet hoor.. ziet er een beetje uit als de zoveelste film over een apocalyptische datum (waarschijnlijk terug te herleiden naar 666 ofzo) ..hel op aarde blablabla.. zal geen slechte film zijn.. maar de trailer word ik iig niet warm of koud van

 4. jeroen zegt

  Dun verhaal over een waarschuwing op 11-11-11.
  Specials waren lowbudget, demon vleugels van grijze lakens.
  Nee niet echt de moeite, maar dat is mijn mening.

 5. Lester Cornfield zegt

  Gezien tijdens de horrormarathon afgelopen weekend. Film valt op alle vlakken tegen.

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.