- advertentie -

Trailer en line-up Bloeddorst: A Killer iPad App

Nederhorror voor op je iPad, de stripbundel Bloeddorst komt waarschijnlijk rond de kerstdagen uit in Apple App Store. De digitale cover van de eerste editie wordt getekend door Erik Kriek, verhalen van Maarten Gerritsen, Menno Kooistra/Peter Moerenhout en Maarten Janssens.

Maarten en Maarten werken aan de Bloeddorst AppMaarten en Maarten werken aan de Bloeddorst App.

De horrorcomics van Nederlandse bodem zullen in de Applicatie extra’s krijgen als schetsen, easter eggs, bonuscomics, geluid, bewegend beeld en natuurlijk liters bloed. De trailer geeft helaas hier nog geen preview van, maar komt wel met een extra functionaliteit van de iPad op de proppen:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_lw9w92FMRo?rel=0]

De trailer is gemaakt door Peter Hoogeveen (camera, make-up, editting en sounddesign), de scream queen wordt gespeeld door Natasja van Loon en de zombie is niemand minder dan Mr. Bloeddorst, Menno Kooistra. Speciale credits gaan uit naar de hand op 0.24s van Maarten Janssens.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…