- advertentie -

Dead Rising 2 trailer: Frank West leeft zich uit in Fortune City

Frank West met roze pruik in Dead Rising 2 Off the record

Je zou haast de vergelijking met Apple kunnen trekken, Capcom brengt net als de telefoonfabrikant een nieuw product op de markt, waarbij alles nieuw is, behalve het uiterlijk en dus hetzelfde versienummer behoudt. Dead Rising 2: Off The Record bevat een andere hoofdrolspeler (Frank West) met een compleet nieuw verhaal, allemaal nieuwe wapens, kortere laadtijden, een extra gebied (Uranus Zone), een nieuwe speelmodus met challenges (Sandbox), nieuwe voertuigen, verbeterde netwerk en online modus, nieuwe en vooral meer zombies. Maar Off The Record ziet er wel exact hetzelfde uit als zijn voorganger Dead Rising 2.

Dead Rising 2: Off The Record is niet zoals Case West en Case Zero een DLC, maar een volledige game en zal vanaf 14 oktober voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC in de winkels liggen. Fotograaf Frank West, de hoofdrolspeler uit de originele Dead Rising, is terug, in de onderstaande trailer maakt hij Fortune City compleet onveilig (voor de zombies).

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.