Trailer seizoen 6: Dexter op rockt op Personal Jesus – Marilyn Manson

Wauw, wat een heerlijk trailer om de dag mee te beginnen. Ten eerste natuurlijk omdat de trailer van Dexter seizoen 6 een flinke hoeveelheid aan gruwelijkheden voorbij laat komen, die allemaal in het religieus daglicht staan. Maar om het geheel helemaal af te maken wordt deze trailer ondersteund door Marilyn Mansons uitvoering van Personal Jesus. (U bent natuurlijk gewaarschuwd voor spoilers)

Afgelopen seizoen draaide de serie Dexter vooral om de verwerking van de dood op zijn vrouw Rita, terwijl hij er probeerde voor de kinderen zijn. Dexter ging ook een relatie aan met Lumen en vond in het een bijzondere partner in crime. Dexter heeft zichzelf nu beter leren kennen en weet dat zijn verlangen om te moorden, groter is dan die naar menselijke relaties. Nu nog iemand het grote geheim van Dexter weet en anderen steeds dichter bij de waarheid komen, hoelang kan onze favoriete bloedspatteranalist en seriemoordenaar zijn donkere kant nog geheim houden?

In Dexter seizoen 6 krijgen Billy Browen, Aimee Garcia, Molly Parker, Colin Hanks en Edward James Olmos een belangrijke rol. Het seizoen wordt naar onze verwachting in januari in Nederland uitgezonden op 13th Street. In Amerika kan men al vanaf begin oktober van het zesde seizoen van Dexter serie genieten.

Debra en Dexter Morgan
Dexter en Debra Morgan zitten er al klaar voor, jullie ook?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Jeroen zegt

  Kan niet wachten!! Net begonnen met seizoen 5… spannend!!

 2. Michael zegt

  Ziet er goed uit. Dexter in dienst van de grote verlosser. Ha!Ha! Prachtig concept.

 3. S. zegt

  Kan ook niet wachten! Siked als een malle!

 4. erik menkveld zegt

  Wat een lekker wijf die Deborah !!

 5. Jerry zegt

  gister begonnen met afl 1
  was ff inkomen weer, kwam langzaam op gang maar toch weer een echte Dexter aflevering met een gruesom vondst van een lijk

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer