- advertentie -

Trailer en poster John Dies at the End

Ik hou wel van Sarcasme en Cynisme in films en titels,  Don Coscarelli’s (PHANTASM, BUBBA HO-TEP) nieuwste is ook zo’n film. JOHN DIES AT THE END lijkt het einde van film al gelijk te verklappen. John Dies at the End gaat over John en David, twee mislukkelingen, die een nieuw soort drugs ontdekken. Deze drug, Soy Sauce genaamd, zorgt voor ervoor dat je uit je lichaam kunt treden en naar ander dimensies en tijden kunt reizen. Maar bij terugkomst in je eigen lichaam is niet iedereen zichzelf meer. Een stille invasie vanuit een andere wereld is hierdoor op handen en John en David zullen er alles aan moeten doen om deze te voorkomen.

John Dies at the End heeft een aantal leuke bijrollen waaronder die van Clancy Brown (HIGHLANDER, STARSHIP TROOPERS) Paul Giamatti (LADY IN THE WATER) en Doug Jones ( PAN’S LABYRINTH, HELLBOY).

De trailer laat een aardige mix zien van komedie een horror. De beelden deden me  op sommige momenten denken aan de jaren 80 culthit Bill & Ted’s Excellent Adventure.

De film zal volgende maand op het Sundance festival in Amerika in premiere gaan. Sundance is het grootste Amerikaanse filmfestival voor onafhankelijke films. Een Nederlandse release datum is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…