- advertentie -

Trailer Hellraiser 9: Revelations ziet er waardeloos uit

Hellraiser 9 RevelationsHadden we vorige week een trailer van Children of the Corn, welke er prima uitzag, nu is er ook een trailer van de negende Hellraiser-film: Revelations, maar deze ziet er niet zo goed uit. En dat is helemaal niet zo heel gek, deze film in veertien dagen opgenomen met een budget van slechts $300.000,- en Doug Bradley speelt niet mee, maar Pinhead wordt vertolkt door Stephan Smith Collins.

Er werd al eens gesuggereerd dat Dimension deze Hellraiser eventjes heeft opgenomen om de rechten niet te verliezen en straks alsnog een succesvolle remake kunnen maken van de originele Hellraiser. Pinhead is terug met zijn kamer vol eindeloos genot en pijn, hij dacht twee gewillige slachtoffers te hebben gevonden in Steven en Nico. Maar Nico wil niet meer en hoopt dat een familielid van Steven kan dienen als een alternatief.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=orWK-QlPSfg?rel=0]

Hellraiser 9: Revelations komt 18 oktober in Amerika uit op disc bij het label Dimension Extreme. Deze maand brengt Dimension op hetzelfde label een deel 8 uit van Children of the Corn: Genesis.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. S. zegt

  Geen woorden …zo lelijk..

 2. Martijn zegt

  Zo, dat ziet er niet uit! Pinhead met een vette bek! 🙂

 3. Martijn zegt

  Oh, hier de tweet van Clive Barker over de film:

  “Hello,my friends. I want to put on record that the flic out there using the word Hellraiser IS NO FUCKIN’ CHILD OF MINE!”
  “I have NOTHING to do with the fuckin’ thing. If they claim its from the mind of Clive Barker,it’s a lie. It’s not even from my butt-hole.”

  Duidelijke taal.

  1. Frank Mulder zegt

   Ik kan mij voorstellen hoe woest hij is, ook Doug Bradley sprak hier duidelijk over:
   “One way or another, this does not seem to me to represent a serious attempt to revive the Hellraiser franchise.”

 4. Jeroen Stuifmeel zegt

  Echt, ziet er niet uit, Doug Bradley Blijft “Pinhead”.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…