Trailer Hellraiser 9: Revelations ziet er waardeloos uit

Hellraiser 9 RevelationsHadden we vorige week een trailer van Children of the Corn, welke er prima uitzag, nu is er ook een trailer van de negende Hellraiser-film: Revelations, maar deze ziet er niet zo goed uit. En dat is helemaal niet zo heel gek, deze film in veertien dagen opgenomen met een budget van slechts $300.000,- en Doug Bradley speelt niet mee, maar Pinhead wordt vertolkt door Stephan Smith Collins.

Er werd al eens gesuggereerd dat Dimension deze Hellraiser eventjes heeft opgenomen om de rechten niet te verliezen en straks alsnog een succesvolle remake kunnen maken van de originele Hellraiser. Pinhead is terug met zijn kamer vol eindeloos genot en pijn, hij dacht twee gewillige slachtoffers te hebben gevonden in Steven en Nico. Maar Nico wil niet meer en hoopt dat een familielid van Steven kan dienen als een alternatief.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=orWK-QlPSfg?rel=0]

Hellraiser 9: Revelations komt 18 oktober in Amerika uit op disc bij het label Dimension Extreme. Deze maand brengt Dimension op hetzelfde label een deel 8 uit van Children of the Corn: Genesis.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer