- advertentie -

Trailer The Human Centipede 2: Full Sequence

human centipede 2

Martin, een gestoorde einzelgänger, die met zijn moeder in een troosteloze wijk van Londen woont. Hij werkt in de nachtploeg als een bewaking van een ondergrondse parkeergarage, waar klanten en hun voertuigen komen en gaan. Ondertussen doood hij de tijd met het kijken van de film The Human Centipede (First Sequence) op de kleine televisie op zijn kantoor en maakt notities in zijn aantekeningen boekje over de handelingen van Dr. Heiter.

Geluidsoverlast van de buren, slechte leefomstandigheden en voornamelijk zijn eeuwig zeurende moeder drijven Martin, slachtoffer van seksueel en psychisch misbruik, tot waanzin. Hij huurt een loods en verzameld hierin zijn slachtoffers, tot hij er genoeg heeft om zijn eigen menselijke duizendpoot te creeëren.

De poster zag er al goed uit, de teasers lieten weinig zien en nu is er dan eindelijk de trailer waarin we beeldmateriaal van Tom Six’ The Human Centipede 2: Full Sequence zien.

Van een Nederlandse release van The Human Centipede 1, 2 of 3 is nog altijd niets bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Tommy zegt

    Blijf benieuwd, was meer onder de indruk van de trailer rond deel 1… Maar goed, ooit zullen ze hier wel gereleased worden zeker? Wordt deel 2 dan een zwart/wit-film?

  2. Vincent zegt

    Vanwege het originele idee ben ik benieuwd naar deel 2. Al verwacht ik er niet veel van. Deel 1 had veel onlogische tegenstrijdige personage-ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de japanner die eerst zeer gedreven is om uit die kelder te ontsnappen en vijf minuten later heel gemakkelijk opgeeft en harakiri pleegt… wat een bizarre keuze… dat maakte het ronduit een zeer slecht script. Als regisseur kan je dan ook niet veel in je mars hebben, als je zo’n film als die eerste maakt. Maar wie weet worden we verrast….

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.