Zombies in nieuwe PS3 game The Last of Us zijn beschimmeld

Is iedereen al weer een beetje bijgekomen van de VGA’s? Ja mooi! Dan gaan we nu gewoon nog een keer naar de trailer van The Last of Us kijken. Want wat is die goed!

Heb je nog niets van deze titel gehoord? Game Developer Naughty Dog gaf ons afgelopen weekend een kijkje in de wereld van The Last of Us. Deze game speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, die overwoekerd is door de natuur en uiteraard, hoe kan het ook anders, waar een virus is uitgebroken. Overlevenden vermoorden elkaar voor eten en wapens. Het verhaal gaat over Joe, een typische survivor type, en Ellie, een moedige tiener, die samen moeten werken om te blijven overleven.

Ik ga verder niet veel vertellen: Niet lullen maar kijken!

De game zal exclusief uitkomen voor de Playstation 3 en geruchten gaan dat hij al eind 2012/begin 2013 uitkomt. Wil je meer zien over de game? Neem dan een kijkje of de officiële website van The Last of Us. 

11 Reacties
 1. Beelz zegt

  Link in artikel is neergehald vanwege copyright gejammer, deze werkt nog wel:

 2. Sjors zegt

  Overwoekerde steden zijn altijd een gave setting en het ziet er mooi uit. Goed dat ze van de overige overlevenden een dreiging hebben gemaakt. De monsters zelf vind ik er een beetje suf uitzien in dit filmpje.

 3. Max Jensch zegt

  ziet er vet uit, maar ja, ps3-only…

 4. J zegt

  Het is geen zombiegame. Dat heeft Naughty Dog gisteren avond gezegd tegen de pers. Het is een soort van doemscenario. Want een aantal mensen bij Naughty Dog keken naar de docu Planet Earth waarbij ze een schimmel lieten zien dat gedrag van insecten ging aanpassen (terrotoriaal overlevingsgedrag). Nu passen ze die schimmel toe op de mens waardoor het uiterlijk deels kan veranderen zoals bij de insecten. Het zijn dus geen zombies!

  Verder gaat het om een soort van vader-dochter relatie maar het zijn geen familieleden van elkaar. Ze hebben elkaar toevallig gevonden. Het leuke is wel dat het grafisch opnieuw de lat hoger legt zoals bij Uncharted.

  1. Beelz zegt

   Een game die speelt in een post apocalyptische wereld waarin het gros van de mensheid veranderd is in mensenetende wezens, wordt al snel gezien als een zombiegame.
   Het is gewoon een genre waar je een game in kunt stoppen, niet helemaal correct, maar de raakvlakken zijn enorm duidelijk.

 5. Laura Walhout zegt

  Vergeet niet dat je ook verschillende zombies hebt. Ik bedoelde hiermee geen Romero zombies of 28 days later zombies, maar eerder de originele zombies uit haiti.

 6. Sjors zegt

  Ik denk dat zombies in de breedste zin van het woord mensen zijn waarbij er een zekere invloed op de hersenen wordt uitgeoefend, waardoor ze drastisch veranderen. Of dat nou schimmel, een virus, een vloek of nog iets anders is. Er is niet één soort zombie en iedereen begrijpt wat je bedoelt als je het over een zombiegame hebt; een game met angstaanjagende “geïnfecteerde mensen”.

 7. Jeroen zegt

  Mooie grafics, hopelijk is de gameplay net zo mooi.
  Lijkt me wel een mooie game.

 8. freddy zegt

  altijd maar zombie games. wanneer maken ze nog een keer een game met vampieren ofzo(niet de vampieren van twilight allezins).

 9. yoghurttoetje zegt

  VET VET VET :-)) eindelijk weer een zombiegame….waneer komt ie uit!?

  1. Eric zegt

   Eindelijk weer een zombiegame? Dead Island gemist? Over zombie games gesproken, weet iemand al of The War Z ook op de PS komt?
   http://thewarz.com/faq.html

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.