Teaser trailer Paranormal Activity 3 gaat terug in de tijd

Eind oktober zal alweer het derde deel van Paranormal Activity in de bioscopen verschijnen en even hadden wij het idee dat de productie wel erg laat op gang kwam. Maar inmiddels kunnen we de eerste beelden tonen. Wij vinden ze niet heel verrassend, al bij de aankondiging van het derde deel schreven wij het volgende:

Het tweede deel roept nog veel meer vragen op dan het origineel, er worden overduidelijk aanknopingspunten gegeven naar gebeurtenissen in de jeugd van Katie en Kristi en ook de overgrootmoeder van de twee, die vermoedelijk het pact met een duivel heeft gesloten.

trailer paranormal activity 3
Het eerste deel van onze voorspelling lijkt hierbij te zijn ingelost, of het andere deel ook klopt zullen we moeten afwachten.

Het script is geschreven door Christopher B. Landon en de regie in handen van het ‘Catfish’-duo Henry Joost en Ariel Schulman. De heren van de eerste twee films, Oren Peli, Jason Blum, Akiva Goldsman en Steven Schneider treden ook nu weer op als producenten.

Het is nog niet bekend of Paranormal Activity 3 in de Nederlandse bioscopen gaat draaien, maar als hij gaat draaien dan waarschijnlijk op 21 oktober.

Wat denken jullie? Krijgt de overgrootmoeder nog een rol in Paranormal Activity 3?

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer