Trailer van Quarantine 2: Terminal

In Hollywood zijn ze bij tijden niet bepaald creatief, succesvolle buitenlandse producties worden met regelmaat nagemaakt. Maar wat als er een tweede deel van het origineel komt?

quarantine 2: terminal

Quarantine is de Hollywoodremake van de Spaanse [REC], maar Quarantine 2 wordt geen remake van [REC]2. Het Amerikaanse deel 2 zal zich afspelen in een vliegtuig dat, op de avond van de gebeurtenissen in het appartementencomplex, vertrekt van Los Angelos naar Nashville. Kort na het opstijgen wordt één van de passagiers ernstig ziek en vertoond verschijnselen van hondsdolheid. Uit voorzorgsmaatregelen voor de andere inzittenden besluit men een noodlanding te maken. Maar in plaats van hulp te krijgen, wordt iedereen in quarantaine gezet…

http://www.youtube.com/watch?v=uZ15yrxh7ZQ

Quarantine 2: Terminal gaan de acteurs Mercedes Masohn, Josh Cooke, George Back, Jason Benjamin en Bre Blair in quarantaine. Wanneer Quarantine 2: Terminal in Nederland op BD/DVD zal verschijnen is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Sjors zegt

  Het ziet er wel echt meteen weer uit als een Amerikaanse productie. Het idee vind ik gaaf, maar aan de hand van de trailer ben ik bang dat het echt een standaardfilm wordt. [Rec]2 was ook niet helemaal mijn ding, maar vond ik alsnog wel gaaf, omdat het wederom een film is die best origineel is en gewoon gaaf gemaakt.

 2. Bas zegt

  Wel leuk dat ze wat nieuws proberen, ipv een directe remake van Rec2. Maar het ziet er niet uit als een hele sterke film..

 3. Martijn zegt

  Ha, ze kunnen ook geen remake van Rec2 maken omdat die een kant opgaat waar in Rec al een voorbode van getoond wordt maar die Quarantine weggelaten is. Ik denk dat ik deze ook lekker oversla want ik vond het eerste deel totaal overbodig en ondanks dat het bijna een één op één remake is was de spanning van Rec er niet.

 4. Tommy zegt

  Mwa, ik had de trailer tot op vandaag (bewust…) laten liggen, maar ik denk dat dit best wel een leuk avondje vertier kan worden. Andere setting zorgt er misschien zelfs voor dat het niet eens nodig is om deel één gezien te hebben.

  1. Frank zegt

   Ik heb volgens mij de remake ook niet gezien, maar ben wel benieuwd naar deze setting inderdaad 🙂

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer