Trailer Red Riding Hood

Red Riding Hood is een romantische griezelfilm van de makers van Twilight. Amanda Seyfried speelt de rol van Valerie, een mooie jonge vrouw die moet kiezen tussen twee mannen. Ze is verliefd op een sombere buitenstaander, Peter (Shiloh Fernandez), maar haar ouders hebben een huwelijk voor haar gearrangeerd met de rijke Henry (Max Irons). Valerie en Peter zijn niet bereid elkaar los te laten en willen samen weglopen. Maar dan horen ze dat Valerie’s oudere zus is gedood door een weerwolf die in het donkere woud rondom hun dorp ronddoolt.

Jarenlang hebben de mensen een wankele wapenstilstand met het beest gehad en offerden ze elke maand een dier aan hem. Maar onder een bloedrode maan heeft de wolf de inzet verhoogd door een mens te doden. De dorpsbewoners zoeken naar bloedwraak en roepen de hulp in van de befaamde weerwolfjager, dominee Solomon (Gary Oldman), om hen te helpen de wolf te doden. Solomons komst heeft echter onbedoelde gevolgen…

Hij waarschuwt hen dat de wolf, die overdag een menselijke vorm aanneemt, een van hen kan zijn. Terwijl met elke maan het dodental stijgt, begint Valerie te vermoeden dat de weerwolf iemand is waarvan zij houdt. De paniek heeft het dorp in zijn greep terwijl Valerie ontdekt dat ze een unieke band heeft met het beest, waardoor ze zowel verdachte als prooi wordt.

Red Riding Hood zal op 24 april in de Nederlandse bioscopen draaien.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Tommy zegt

  Eindelijk begint men sprookjes te verfilmen zoals ze oorspronkelijk bedoeld waren: bloederige verhaaltjes om schrik in te boezemen.

  1. Daria zegt

   waddup

 2. Sjors zegt

  Het idee is heel vet (en eigenlijk heel simpel), maar vreselijk jammer van die Twilight nasmaak. Blegh. Ik vind dit echt een hele dikke gemiste kans. Het sprookje kan namelijk erg gaaf verfilmd worden, maar waarom (WAAROM?!) nou weer met mannelijke hoofdrolspelers die er uitzien als homoseksuele vampiers, terwijl ze dat niet zijn? Van mij had het wel wat authentieker gemogen, met echte kerels. Ik bedoel, kiezen ze er eindelijk voor om sprookjes wat gruwelijker en rauwer te presenteren dan we gewend zijn, loopt er opeens zo’n mannelijk model door je beeld.

 3. Tommy zegt

  Da’s de tol om commercieel te kunnen scoren waarschijnlijk, die elementen (bleekgeschminkte modellen) wil ik hun vergeven, ze mikken waarschijnlijk ook weer op dat “Twilight”-publiek. Tot daar aan toe, als het maar een mooie en goede film oplevert. Waar ik niet mee zou kunnen leven, is dat dit zou leiden naar vervolgfilms (bij groot succes), een sprookje is een sprookje en dat is nu eenmaal een verhaal met een eind. Punt.

 4. Frank zegt

  Overigens komt er ook van Syfy een Roodkapje uit: Red
  Geen idee wat de status daarvan is, maar volgens mij is die direct2tv.
  http://denachtvlinders.nl/2010/red-trailer-roodkapje-weerwolven/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer