Help, mijn papa is een vampier…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LliR_5EGUqM?rel=0&w=620&h=379]

stake landDe bovenstaande video is een viral van de horrorfilm Stake Land, de tweede film van Jim Mickle en Nick Damici. De film werd vorig jaar gepresenteerd op het Toronto International Film Festival en won daar de publieksprijs. Inmiddels is er een distributeur gevonden en de film zal volgende week in Amerika te zien zijn via VOD. In Nederland zal de film op het Imagine AFFF worden vertoond.

Vampiers hebben de mensheid grotendeels uitgeroeid. De beschaving is ingestort. Verlaten snelwegen, autowrakken, vuur… Iedere nacht brengt nieuwe gevaren. De jonge Martin wordt onder de hoede genomen van ‘Mister’, een eenzame vampierdoder. Samen zoeken ze de weg naar ‘New Eden’, een veilige zone in Canada. Maar daarvoor moeten ze dwars door de desolate resten van Amerika en proberen te overleven tussen de bloeddorstige monsters en de minstens zo gevaarlijke aanhangers van een religieuze sekte. Welcome to Stake Land, kid…

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Sjors zegt

  Ik vind de viral wel gaaf en het idee ook, maar de trailer niet echt. Misschien een beetje te low budget voor mijn smaak.

  1. Frank zegt

   Ik had hetzelfde, misschien is de trailer van een vroeg stadium in de productie.

 2. Jeroen zegt

  Ook even wennen aan vampiers in het daglicht.
  Ben het met jullie eens, ziet er een beetje ‘goedkoop uit’. Zelfs de filmposter…

 3. Gorgal zegt

  Liever een goed verhaal dat er an sich ‘goedkoop’ uitziet, dan een duur uitziende film dat voor geen meter boeit.

 4. Gorgal zegt

  Had eerst even de trailer moeten bekijken, want wat is daar in hemelsnaam ‘goedkoop’ aan. Of bedoelen jullie eigenlijk de viral? Die is natuurlijk opzettelijk zo gefilmd, met een goedkope handycam.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer