Trailer Supernatural seizoen 7

Sam en Dean Winchester - Supernatural 7Hoewel we in Nederland nog steeds wachten tot NET 5 de laatste afleveringen van seizoen 4 uitzendt, begint in september aan de andere kant van de oceaan alweer het 7e seizoen van Supernatural.
De volgende tekst bevat daarom mogelijk ook spoilers!

In seizoen zeven zullen Sam en Dean Winchester (Jared Padalecki en Jensen Ackles) in de sinistere, veranderende wereld strijden tegen één grote vijand. Oude trucs, wapens en schuilplaatsen zijn onbruikbaar, het enige wat ze hebben is elkaar. Wat ook zeker is, dat de Winchesters niet zonder strijdt zullen opgeven.

Producer Ben Edlund gooide er op de Comic Con nog een wild idee tegenaan, hij zou graag de Winchesters op een ruimteschip zetten. Edlund ziet in dat dit wel eens erg lastig kan worden, maar gaat het toch proberen. Daarnaast wil hij van één van de afleveringen in het zevende seizoen een tekenfilm maken, die aansluit bij de stijl van Supernatural: The Animated Series.

Producer Sera Gamble kan het publiek vertellen dat The Ghostfacers, geliefd bij de fans, mogelijk dit seizoen weer voorbij komen. Ook zullen we in het nieuwe seizoen een nieuwe demonhunter leren kennen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZExPOL9_cGI?rel=0&w=620&h=383]

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer