Film & TV | Games | Boeken & Comics

Trailer: MTV’s serie Teen Wolf lijkt de horrorkant op te gaan

MTV is allang geen muziekzender meer. Het is tegenwoordig een vergaarbak van allerlei vage realityseries. Maar met de nieuwe serie Teen Wolf, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1985, maken ze dat helemaal goed. Hoewel de film, waarin Michael J. Fox de hoofdrol speelde, vooral een komedie was, lijkt de serie, met Tyler Posey als teen wolf, meer de horrorkant op te gaan. De nieuwe trailer van Teen Wolf ziet er in ieder geval duister uit en de invloeden van de Twilight Saga en True Blood zijn duidelijk aanwezig.

MTV's Teen Wolf logoTeen Wolf gaat over de jonge Scott McCall. Als hij wordt gebeten door een weerwolf, verandert hij er zelf in een. Nu mag je in de puberteit wat extra haargroei verwachten, maar bij Scott loopt het de spuigaten uit. En alsof volwassen worden nog niet erg genoeg is, wordt hij nu ineens op de hielen gezeten door weerwolfjagers. Het drama wordt helemaal compleet als een van de weerwolfjagers de vader van zijn nieuwe vriendinnetje blijkt te zijn, want romantiek mag natuurlijk niet ontbreken.

Teen Wolf begint op zondag 5 juni 2011, na de MTV Movie Awards, op MTV USA. De serie zal aanvankelijke bestaan uit 12 afleveringen van een uur. Nu maar hopen dat het geen ‘My Super Sweet Teen Wolf’ wordt!

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden