Trailer The Darkest Hour

Science fiction thriler The Darkest Hour

Vijf jonge mensen maken in Moskou een helse periode mee als ze moeten zien te overleven terwijl buitenaardse wezens de wereld aanvallen. En [dit staat werkelijk in de omschrijving] in deze 3D thriller zien we de schittende stad Moskou in combinatie met spetterende special effect.

Nu zijn de special effects in handen van Timur Bekmambetov, bekend van bijvoorbeeld Night Watch, Wanted en Apollo 18. En ik ben nog niet in Moskou geweest, maar ik wil ook best geloven dat het een mooie stad is. Ik moet allee eerlijk zeggen dat dit melden in de omschrijving toch wel aangeeft dat we geen heel diepgaand verhaal hoeven te verwachten.

The Darkest Hour wordt geregisseerd door Chris Gorak en de jonge mensen worden gespeeld door Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella en Rachael Taylor. The Darkest Hour zal vanaf begin 2012 in Nederland gaan draaien.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
 1. Sjors zegt

  Ziet er wel mooi uit, maar idd ook alsof het geen heel origineel en diepgaand verhaal heeft. Wel één om eens te kijken 🙂

  1. Frank Mulder zegt

   Timur Bekmambetov werkte bijvoorbeeld aan Night Watch, geweldig mooie film. Het vervolg (Day Watch) was echter qua verhaal zo onvolgbaar, heb hem geloof ik niet afgekeken.

   Maar bij minder verhaal, kan er ook minder mis gaan 😛

   1. Sjors zegt

    Ja, die films heb ik gezien. Vond ik wel cool 🙂

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer