- advertentie -

Trailer The Devil Inside (William Brent Bell)

En ineens is er daar de trailer van The Devil Inside, vrijwel vanuit het niets lijkt het wel! De nieuwste film van William Brent Bell (STAY ALIVE) gaat over Isabella die op onderzoek uitgaat naar de gebeurtenissen rond haar moeder. Deze zou in 1989 drie mensen hebben vermoord tijdens haar eigen duiveluitdrijving. Tijdens haar zoektocht komt ze er achter dat haar moeder bezeten is door meer dan één demoon!“Many have been possessed by one, only one has been possessed by many.”

Bij het zien van de trailer valt het op dat alles op een documentaire manier is gefilmd. Waarmee een link naar de wat tegenvallende film The Last Exorcism gelijk wordt gemaakt. Toch denk ik dat we hier te maken hebben met een film die niet als een documentaire bedoelt is. Maar op deze manier juist een meer realistisch gevoel wil geven. De trailer wekt een erg creepy en verontrustend gevoel op.

The Devil Inside draait van 2 februari 2012 in de Nederlandse bioscopen.

http://youtu.be/OyT7xMPurgw

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
  1. Frank Mulder zegt

    Bruut!

  2. Michiel zegt

    Ik was eerst bang voor dat het alweer om een mockumentary zou gaan. Maar volgens mij is dat het niet. Ben erg benieuwd! 😀

  3. Mark zegt

    Heerlijk dit soort films.

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.