Trailer: The Innkeepers

Een ouderwets spookverhaal, dat doet de nieuwe trailer van The Innkeepers ons vermoeden!
The Innkeepers gaat over een oud hotel dat al bijna 100 jaar bestaat en binnenkort de deuren sluit. De twee receptionisten Claire en Luke weten vrijwel zeker dat het spookt in ‘Yankee Pedlar Inn’. Even later checken er een aantal mysterieuze gasten in waaronder een helderziende. Vanaf dat moment gebeuren er allerlei vreemden dingen in het hotel.

Regisseur Ti West heeft in een korte termijn een behoorlijke reputatie opgebouwd in Hollywood. Zijn debuut ‘House of the Devil’ kreeg gelijk een enorme cultstatus mee. Helaas faalde hij daarna met ‘Cabin Fever 2: Spring Fever’. Volgens West hebben de producten van Cabin Fever 2 zoveel opnieuw geschoten en opnieuw ge-edit dat er niks meer origineel is van het door hem verfilmde scenario. Hij zou zelfs hebben verzocht de film onder het Hollywood pseudoniem Alan Smithee uit te brengen. The Innkeepers lijkt daarom het juiste project voor Ti West om zich te revancheren.

Na het zien van de trailer van The Innkeepers lijkt het meer dan standaard spookverhaal. De nadruk ligt op de geluidseffecten, muziek (wat ook bij Insidious het geval was) en het creëren van sfeer. De rollen worden vertolkt door relatief onbekende acteurs en wekken daardoor het gevoel op dat je naar echte personen zit te kijken.

De trailer en poster zijn te gek! We zijn benieuwd naar de film.

Een Nederlandse releasedatum is helaas nog niet bekend.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer