Film & TV | Games | Boeken & Comics

Trailer: The Woman ‘verkent de definitie van horror’

poster the woman - lucky mckeeChris Cleek is parketwachter in een klein stadje en leidt een rustig, ogenschijnlijk normale leven in het hart van Maine met zijn geliefde familie. Totdat Chris een wilde vrouw ontdekt die rondwaart in het naastgelegen bos, uit meelij maakt hij het tot een familie project om haar enige beschaving bij te brengen. Maar de methodes van de familie tot heropvoeding van de vrouw worden steeds extremer en de steeds perversere handeling ontwaken iets nog donkers in de wilde vrouw…

Regisseur Lucky McKee vertelt het volgende over zijn film: “The Woman is an exploration of the very definition of horror. It is designed to incite feelings of fear, shock, nervousness, dismay, anxiety and disgust. It is designed to make you question what it is to be civilized, what it is be feral, and all the shades of grey in between.”
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nEKFeAYmN9c?rel=0]

In de film spelen Carlee Baker, Shana Barry en Marcia Bennett. The Woman wordt op dit moment op filmfestivals vertoond, en zal op 18 augustus in een aantal Australische bioscopen gaan draaien. Of de film ook in Amerika of Europa gaat draaien in niet bekend. Tijdens het Sundeance Festival in januari ging er iemand flink over de rooie na het zien van de film:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=o3lUAZLB4JY?rel=0&w=620&h=383]