Kijk de volledige film The Year After Infection

year after infectionIf the world ended tomorrow, are you sure you’d want to survive?

Van nature klik ik op alles waar ‘zombie’ in staat, maar helemaal wanneer er een link is met de periode na ‘de’ uitbraak. De afgelopen paar jaar is daar steeds vaker sprake van, en er zitten de nodige pareltjes tussen. Denk aan Feed & Deadline, Day by Day Armageddon (beyond Exile), Rot and Ruin. En natuurlijk The Walking Dead.

Het lijkt erop dat in deze lijn een nieuwe film eraan zit te komen, The Year After Infection. Er is nog weinig over bekend, behalve dat het een combinatie gaat vormen van vier verschillende verhalen, die zich elk in een ander seizoen afspelen. Met als insteek dat je je moet afvragen wie de echte monsters zijn, de ronddolende hongerige horde of de andere overlevenden. Of er veel zombie-geweld te zien zal zijn, ik weet het niet, de trailer laat daar in ieder geval weinig van zien. Het lijkt erop dat de focus meer op de mensen zal liggen, hun verhaal, interactie en angst, met minder ruimte (en budget) voor de zombies. Klinkt interessant, en zeker een project om via De Nachtvlinders in de gaten te houden.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FXtgwXd3bTs&w=620&h=345]

Update oktober 2013: Kijk de volledige film The Year After Infection
https://www.youtube.com/watch?v=xqziPSVIsmE

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
 1. Sjors zegt

  Leuk idee, maar het ziet mij er wat te low budget uit.

 2. Karen zegt

  Hello,

  We would like to thank you for your support and let you know that
  Just in time for Halloween, and a way to say Thank You for all of the people who have been patiently waiting to see the movie, you can watch The Year After Infection for FREE on Youtube.
  http://www.youtube.com/watch?v=xqziPSVIsmE

  Thank You
  Karen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer