Film & TV | Games | Boeken & Comics

The Walking Dead seizoen 1 én 2 in Nederland en België

Poster The Walking Dead season 2Goed nieuws, voor het tweede seizoen van The Walking Dead hoeven we in Nederland niet te wachten. Vanaf 20 september zendt FOXlife seizoen 1 van The Walking Dead uit en als we het aantal afleveringen doortellen is de serie precies voor Halloween klaar. Vorig jaar zond AMC de eerste aflevering tijdens Halloween uit. En dit kan geen toeval zijn dus. FOXlife vertelde aan De Nachtvlinders dat dit klopt, The Walking Dead seizoen 2 wordt vanaf dinsdag 1 november 2011 uitgezonden in Nederland en België.

The Walking Dead is gebaseerd op de comics van Robert Kirkman en de serie wordt geproduceerd door Frank Darabont. Het eerste seizoen bevatte 6 afleveringen, seizoen twee zal uit 13 afleveringen bestaan.

Eerder deze week toonde AMC al een teaser van het nieuwe seizoen, waar we de getergde Rick Grimes zijn frustraties zag uitleven op een stel zombies. Dit weekend vindt in San Diego de Comic Con plaats en dat is het moment om de volledige trailer van The Walking Dead seizoen 2 te tonen. De Amerikaanse kabelzender liet ook weten dat The Walking Dead niet tijdens Halloween zal worden uitgezonden, maar al op 16 oktober!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1OZ0mu8Ey6A?rel=0&w=620&h=383]

The Walking Dead op FOXlife:
seizoen 1 vanaf dinsdag 20 september 21:20 uur.
seizoen 2 vanaf dinsdag 1 november 21:20 uur.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden