Film & TV | Games | Boeken & Comics

AMC en FOX bevestigen The Walking Dead seizoen 3

Zombies jagen in The Walking Dead

Frank Darabont sprak al eerder over plannen voor The Walking Dead seizoen 3. Frank Darabont antwoordde destijds op een vraag over een character uit de comics: I can officially tell you Michonne is coming in the third season. Producer Gale Anne Hurd voegde er aan toe: If we get a third season. So everyone better watch season two. Met het ontslag van showrunner Darabont was dit toekomstbeeld opeens erg onzeker geworden.

In Amerika zijn de eerste twee afleveringen van The Walking Dead seizoen 2 een succes en dat is voor AMC de reden om het derde seizoen officieel aan te kopen. In een persbericht laat Charlie Collier, hoofd van de kabelzender, weten: “We zijn verheugd om vandaag te laten weten dat de ‘doden’ blijven leven, want we hebben ‘The Walking Dead’ verlengd voor een derde seizoen hier op AMC en wereldwijd bij onze geweldige partners Fox International Channels.”

Afgehakte armen op Nederlandse stations?
Aanstaande donderdag worden er in de buurt van diverse Nederlandse treinstations “afgehakte armen” verstopt. Dit in het kader van de Nederlandse première van The Walking Dead seizoen 2, die vanaf 1 november in de Benelux op FOXlife te zien is. Deze realistische, bloederige ledematen liggen voor het oprapen, mits de voorbijganger dapper genoeg is natuurlijk! Bij het vinden van deze arm heeft de gelukkige vinder meteen een Walking Dead-prijs gewonnen. Om de fans niet volledig in het duister te laten, worden er op donderdag via Facebook hints gegeven waar de handen liggen.

The Walking Dead seizoen 2 start dinsdag 1 november 21.20u op Foxlife.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden