Mighty Car Mods: Maak je auto zombieproef

mighty car modsWe beginnen het jaar goed, hier is een uitgebreide video om je auto klaar te maken voor een zombieuitbraak.

De gasten van het Australische programma Mighty Car Mods denken werkelijk aan alle details en let vooral op de boektips op 9.30min.

Use you brain or lose your brain.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=iS8KXHBCimo?rel=0&w=618&h=377]

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties
 1. Sjors zegt

  Haha, leuke 😀 Helemaal compleet, hoewel ik me wel afvraag of het werkelijk verstandig is om te beginnen met het ombouwen van een auto, ipv een veilige plek opzoeken en iig een kleine voorraad eten aan te leggen. Die boektips zijn gaaf, maar Combat Techniques Against the Undead kan ik niet vinden. Eens kijken wat ze verder nog aan filmpjes hebben gemaakt 🙂

 2. Tommy zegt

  Yeah, die mannen zijn er klaar voor. Maar ik zou de tips gebruiken om mijn huis zombievrij te houden. Voldoende voorraad inslaan, lekker gezellig maken met de overlevende maten en af en toe wat zombies van gewicht ontdoen. Sounds like a movie? ; )

  1. Sjors zegt

   Haha, een mooie feel good zombie survival film 😀

 3. Michiel zegt

  Uiteindelijk moet je toch gaan rondzwerven… of in ieder geval steeds verder van je hide-out moeten gaan voor aanvullen van de voorraad… Denk dat deze gepimpte wagen ideaal zou kunnen ijn voor het fourangeren 🙂

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer