- advertentie -

Korte film: Zombie Years – Thanks Grandpa

Prequel korte film Zombie YearsDe korte film vandaag dient als prequel voor de webcomic Zombie Years. Het speelt zich af in het post-apocalyptische Florida, waar de zombies in Miami flink hebben huisgehouden. Er is meer nodig dan overleven om te leven, zo ondervindt Delilah ‘Del’ Esquinosa. Makkelijk is het niet, maar het vinden van een nieuwe metgezel geeft haar hoop… om oude vrienden te behouden. Vrienden, familie of het leven, wat betekent dit eigenlijk nog als de doden niet meer sterven?

 
Zombie Years: Thanks Grandpa is geproduceerd door Julio Alvarez en Juan Navarro met in de hoofdrol Karla Solarte. Na het kijken van de korte film, kun je het verhaal verder volgen in de webcomic Zombie Years.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GMEIGC7gx1k?rel=0&w=620&h=383]

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…