Film & TV | Games | Boeken & Comics

Zombieland 2 waarschijnlijk geen film, maar een tv-serie

Zombieland was in 2009 een onverwacht succes, dat er vrij snel een vervolg in 3D werd aangekondigd was eigenlijk geen verrassing. Maar nu bijna twee jaar later lijkt het er op dat Columbia Pictures geen groenlicht zal geven voor een tweede film. Dit is goed nieuws, want in plaats van een film wordt er gewerkt aan een tv-serie!

zombieland (2009)En eigenlijk was Zombieland altijd al bedoeld voor televisie, zo zitten er in de film nog een aantal overblijfselen van het plan voor een serie. ‘Zombie Kill of the Week’ zou in iedere aflevering terug komen en de film heeft eigenlijk geen echt einde, vertelde Zombieland scriptschrijver Rhett Reese tegenover MTV.

De keuze om het vervolg nu als serie uit te werken heeft te maken met de hogere salariskosten van de acteurs, maar krijgt natuurlijk een steuntje in de rug door de populariteit van een andere zombieserie.

Ook de serie Zombieland wordt geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick, de afleveringen van 30 minuten worden geproduceerd door een samenwerking van Fox en Sony Pictures Television. Of Jesse Eisenberg, Emma Stone en Woody Harrelson de hoofdrol spelen zullen spelen in de serie lijkt logisch, maar staat niet vast. Als alle partijen tevreden zijn met de uitwerking, komen de filmplannen voor Zombieland 2 officieel te vervallen en kunnen we volgens Hollywood Reporter Zombieland de serie in 2012-2013 op de buis verwachten.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden