Cabin Fever krijgt twee vervolgen!

Cabin Fever, het filmdebuut van Eli Roth krijgt een nieuw vervolg! Cabin Fever: Patient Zero gaat terug naar de oorsprong van het virus dat de jongeren in zowel het eerste als het tweede deel, door middel van vervuild water, de dood in jaagde.  Patient Zero is dus eigenlijk eerder een prequel dan een echt vervolg. Ook is er bekend gemaakt dat na Patient Zero er gelijk nog een vervolg komt, Cabin Fever: Outbreak! Beide films zullen worden geregisseerd door Kaare Andrews (Altitude). Of de films in een keer zullen worden gemaakt is niet bekend.

Het filmen zal in augustus beginnen in de Dominicaanse Republiek. Het verhaal gaat over een groep vrienden die tijdens een vrijgezellen-cruise aan land geraken van een Medisch facilitair eiland.  Niet veel later zal daar nog een nog onbekend toedoen het virus uitbreken.

Jake Wade Wall, bekend van The Hitcher remake, is verantwoordelijk voor het script. De hoofdrollen zullen vertolk worden door Sean Astin (The Lord of the Rings), Brando Eaton (Dexter) en Ben Hollingsworth (Divine TV-serie).

De verwachting is dat Patient Zero in 2013 in de Nederlandse bioscopen zal draaien.

5 Reacties
 1. john de Prinse zegt

  Het is te hopen dat de lijn van de eerste film wordt doorgetrokken en niet de kolderieke flauwekul van Cabin Fever 2.

 2. Sjors zegt

  Haha, Cabin Fever. Het eerste deel vind ik nog best goed en om de tweede kon ik ook wel lachen. Ben benieuwd.

 3. Leen zegt

  De heisa om de eerste Cabin Fever heb ik al nooit begrijpen. Eli Roth is een van de meest overgewaardeerde filmmakers van het moment.

 4. S. zegt

  een deel 3? ..ik vond de eerste al niet leuk.. ..maarja ..net als met Hostel.. dr zal vast wel publiek voor zijn..

 5. Dave zegt

  Snapte niks van cabin fever 2 te saai. En ik haat zulke eindes wie waren die gasten etc 1 is top 1=8/10. 2=6

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.