- advertentie -

Dead Island Ryder White DLC Trailer

Deze week komt de eerste extra single player campaign uit voor Dead Island, eerder verscheen al de multiplayer DLC Bloodbath Arena. In de Ryder White DLC krijg je een nieuwe hoofdrolspeler erbij, nieuwe wapen blauwdrukken en een campaign voor een aantal uren zombie-plezier. In het originele spel hoort de speler de stem van Ryder White regelmatig en in “Act II” ontmoet je hem face-to-face, hij is niet de vriendelijkste.

Dead Island Ryder White DLC komt 1 februari uit voor PS3, Xbox360 en op Steam voor 10,-

Over het originele spel Dead Island: De zombieslasher/action-RPG Dead Island is goed voor vele uren bloederig vermaak, de lol gaat er niet snel van af en je zit gauw uren achtereen te gamen. Helaas is het verhaal de grootste tegenvaller en hadden we graag ook diversiteit tussen de karakters hierin gehad. Grafisch gezien zit het spel er goed uit en met deze landschappen waan je je in het tropisch paradijs, maar in de details zitten schoonheidsfoutjes. Het beste in het spel is het geluid; het gebrul, geschreeuw, gesmeek en andere gorgelende geluiden van de zombies voegen een lekker survivalgevoel toe aan Dead Island. Lees de hele recensie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…