- advertentie -

‘Dead Space 3 krijgt co-op modus’

Dead Space 3, de game op dit moment in ontwikkeling is, krijg een coöperatieve modus voor twee spelers. Althans, dat beweert een anonieme bron aan IGN. Deze tweede speler zou als een soort gids van hoofdpersoon Isaac Clarke gaan fungeren.  Het verhaal zal in deze modus niet heel veel anders zijn dan de single player versie. Wel zal er op bepaalde momenten in de game samengewerkt moeten worden om verder te komen. Gaat een van de twee dood, dan zal je worden teruggezet naar de vorige checkpoint. Daarom zul je elkaar ook moeten blijven voorzien van munitie en geneesmiddelen.

Er is in Dead Space 3 ook meer ruimte voor mobiliteit, zou kan er worden gekropen en rolbewegingen worden gemaakt van links naar rechts. Ook zou de telekinese verder worden uitgebreid. Verder zullen er een aantal wapens komen te vervallen, de bron beweerd dat het zou gaan om de Plasma Cutter en de Ripper. Deze zouden eventueel in een andere vorm terug kunnen komen.

Dead Space 3 zal op een sneeuwplaneet af gaan spelen en zal naar alle waarschijnlijkheid naast de Necromorphs, deze keer ook menselijke vijanden kennen. De uitgeverij van Dead Space 3, Electronic Arts, heeft nog niet gereageerd op deze geruchten.

De game zal op 31 maart 2013 verschijnen voor PC, Xbox360 en Playstation 3.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…