- advertentie -

Guillermo Del Toro presenteert de trailer van Mama!

In 2008 maakte Andres Muschietti de korte Spaanse horrorfilm Mamá. Een jaar later werd bekend dat Guillermo Del Toro hier een avondvullende horror van wilde maken, maar het werd a vrij snel weer stil rond dit project.

Tot deze week, met de uitgave van eerste trailer van Guillermo Del Toro presents Mama. Presents, want Del Toro is producent, de regie van de bovennatuurlijke thriller in handen van Andres Muschietti.

Nadat hun vader hun moeder vermoordt, verdwijnen de zusjes Victoria en Lilly in de buitenwijken van het dorp. Vijf jaar lang zoekt hun oom Lucas naar de meisjes, ze worden uiteindelijk gevonden in een verlaten hut. Als hij de meisjes opneemt in zijn gezin wordt duidelijk dat er meer mee is gekomen uit die hut.

Mama zal begin 2013 in Amerika uitkomen, over een Nederlandse release is nog niets bekend.

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Don Julio zegt

    Met dezelfde regisseur als het briljante origineel :-). Helaas niet in het Spaans, dat werkt toch sterk voor horror, en ook de goudvis heb ik in de trailer niet gezien, maar dit wordt er een die ik zeker moet zien.

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.