DeNachtvlinders.nl is 2 jaar! 15 smakelijke horrortaarten

Twee jaar geleden besloten we het gewoon te doen; een Nederlandse nieuwssite over horror starten. Al een aantal jaar liepen Frank en ik (Laura) met het idee rond om iets met horror, griezelig en bovennatuurlijke ‘dingen’ te doen. Hoe leuk zou het zijn om je hobby naar een hoger level te tillen. We misten alleen de vorm waarin we het konden gieten (een tv-programma? een magazine? losse webitems?) Uiteindelijk hebben we gekozen voor een nieuwssite, omdat we hierin de meeste ideeën kwijt konden, maar ook omdat we vonden dat we iets konden toevoegen aan het Nederlandse en Belgische horrorlandschap.
 
Nu, twee jaar later, merken we dat er steeds meer mensen geïnteresseerd raken naar onze website en dan de groep van trouwe lezers groter en groter groeit: Bedankt!!
DeNachtvlinders.nl zou niet mogelijk zijn zonder onze enthousiaste redacteuren. Applaus voor Filip, Bloody Mary, Edgar, Joost, Johan, Kim, Miriam, Max, Nils, Don Julio, Carlo, Nikky, William A. Fisher, Emiel en Martijn.
 
Op naar nog vele jaren vol griezelfilms, spannende boeken, bloedstollende games, bloederige comics en raadselachtige interviews.
 
Om onze 2 jaar te vieren hebben we een creepy taartcollectie voor jullie verzameld! Digitaal smulse!
(Klik voor de hele afbeelding)

9 Reacties
 1. S. zegt

  GEFELICITEERD!!! Keep up the good work!

 2. icemotion zegt

  goede collectie taarten!! Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan!

 3. Inge Schut zegt

  Gefeliciteerd! Lees altijd met veel plezier jullie artikelen.

 4. Sjors zegt

  Gefeliciteerd! 😀 Ik sluit me aan bij S.; ga zo door! De Nachtvlinders is een supergave (nieuws)site 🙂 Zitten jullie zelf ook aan een horrortaart?

 5. Michiel zegt

  Gefeligefeligefeli!
  Geweldige site, die steeds beter en beter wordt 😀

 6. RDJ134 zegt

  Congrats, ik maakte vorig jaar via Twitter kennis met deze site. Sinds dien volg ik het dagelijks omdat het precies in mijn smaak past.

 7. Tommy zegt

  Twee jaar weeral? Nuja, we weten allemaal dat de tijd vliegt als je je amuseert ; ) Proficiat, en zoals elke verjaardag, vele jaren erbij he!

 8. AmsterdamSpook zegt

  Uhm, seeeriously awesome! gefeliciteerd spooky mensen!! 😉

 9. Guantaz zegt

  gefeliciteerd! en keep up the good work!!! :thumbsup:

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.